2.03K ogledovPolitika
0

26.11.2019 je zaprisežena sodna cenika ocenila razpadajočo zgradbo za 1,7 milijon €, več kot 4 leta pozneje je ista zaprisežena sodna cenika, isto stavbo na isti lokaciji v še mnogo bolj slabem stanju ocenila za 7,7 milijon € in Holob ter njegova zvesta ministrica za pravosodje sta takoj podpisala pogodbo, brez varovalnih klavzul za kupca in že naslednji dan z davkoplačevalskim denarjem plačala kupnino!
In Obraz ter exSulc Mare, Krampek ter podobni še vedno zagovarjajo in hvalijo Goloba, to vlado in stranko! Ni jim lahko, tako kot tudi ne dežurnemu zagovorniku stranke Svoboda in Predsednika vlade Goloba Sajovicu, ki mu počasi že zmanjkuje izgovorov, opravičil,…

0

Dokler se boste hebali eni druge bo tako. Vaš je slabši kot naš, ne naš je boljši od vašega. Kdaj boste dojeli, da so vsi isti. Dokaz. Med seboj se hebejo po tvju, za kamerami pa vsi skupaj za isto mizo nazdravljajo in se smejijo. Vi pa eh ne bom pisal. Brez veze. Kdaj boste dojeli, da je politika na sploh totalna laž. Ma dajte se med seboj, vsaj imamoj teater.

Ogledujete si 1 od 12 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share