1.75K ogledovPolitika
0

26.11.2019 je zaprisežena sodna cenika ocenila razpadajočo zgradbo za 1,7 milijon €, več kot 4 leta pozneje je ista zaprisežena sodna cenika, isto stavbo na isti lokaciji v še mnogo bolj slabem stanju ocenila za 7,7 milijon € in Holob ter njegova zvesta ministrica za pravosodje sta takoj podpisala pogodbo, brez varovalnih klavzul za kupca in že naslednji dan z davkoplačevalskim denarjem plačala kupnino!
In Obraz ter exSulc Mare, Krampek ter podobni še vedno zagovarjajo in hvalijo Goloba, to vlado in stranko! Ni jim lahko, tako kot tudi ne dežurnemu zagovorniku stranke Svoboda in Predsednika vlade Goloba Sajovicu, ki mu počasi že zmanjkuje izgovorov, opravičil,…

0

Kopiram ” In Obraz ter exSulc Mare, Krampek ter podobni “, pozabil si še kapljač…, nje, to je eden te isti…

0

Cenitev nima nobene zveze. Videno-kupljeno , za naš denar.
Take s(m)o volili.

0

Dokler se boste hebali eni druge bo tako. Vaš je slabši kot naš, ne naš je boljši od vašega. Kdaj boste dojeli, da so vsi isti. Dokaz. Med seboj se hebejo po tvju, za kamerami pa vsi skupaj za isto mizo nazdravljajo in se smejijo. Vi pa eh ne bom pisal. Brez veze. Kdaj boste dojeli, da je politika na sploh totalna laž. Ma dajte se med seboj, vsaj imamoj teater.

0

Pri prvi cenitvi nekaj zelo smrdi, ker je bila cena na m2 331€, pri drugi pa 1502€ in to v Ljubljani. Naj mi nekdo pokaže nepremičnino v Sloveniji, ne Ljubljani, ki se prodaja za 331€ na m2.

0

@Dacho61, si ti še živ?
Lubek, kod si se klatil, da ni bilo wifija, al si imel samo abstinenco od vel.com, pa nisi več zdržal?

Na blodnje, ki si jih natrosil, o tem, kako zagovarjam Goloba, zato, ker kritiziram janšizem, pa ne znam odgovoriti. Nisem iz psihiatrične stroke.

Kk ti laufa SE, @ zvonac je ob priliki sral na vel.com o komunjarah, ki imajo SE?

0

O kraji davkoplačevalskega denarja pa to:
SDS bo zoper pravosodno ministrico vložila interpelacijo. Ni problema. Zaslužena kazen za naivnost.
Se bo vsaj javno in uradno razkrila španovija
med SDS in SD pristaši in funkcionarji, ki so krmarili tale posel in si ” omastili ” brke. Dominika je verjetno dobra pravnica, toda slaba v kmečkem razmišljanju, ker drugače ne bi dala žegen za rigirungo tega posla v roke SDS , bivšemu vd FURS a za časa pacientove vlade,
ptujskemu gujdeku in njegovemu SD krmeku, starima kompanjonoma v različnih navezah. Pri denarju se vse neha, tudi politika. A nje?

0

Mare, tvoj odgovor kot sem ga pričakoval, zagovor vladajočih in za vladajoče grde rabote obtožbe druge strani! Te razumem! Legendarno!!!
SE super laufa, lani imel sicer samo 400 kWh viška in preveč za lopove v Gen-i in na oblasti!
Drugače pa, hvala za tvojo skrb zame, verjamem pa, da nisem nič zamudil na Velenje.com, ti si pa itak v isti formi! Jaz pa, Svet je velik, denarja pa dovolj!!!

0

Kdaj in kje sem pa jaz zagovarjal Goloba, ovca lažniva?!

LAŽ JE NESMRTNA DUš A JANš IZMA!

0

Je pa res, da je 7 milijonov drobiž proti 10 milijardam, ki so šle pod prejšnjo vlado u kurac. Imaš male lopove, ki kradejo na malo šele dve leti (Golob), imaš pa tudi Velike lopove, ki kradejo na Veliko že 30 let na 20 let komunjarske podlage.

To je tisto, ko mafija kaže s prstom na enega, ki je ukradel sendvič. Veliki lopovi so zadnji, ki bi smeli obsojati male lopove. Je pa treba oba kaznovati, malega in Velikega, se strinjam.

0

Čakam na ovco DaČota, da napiše; “Golob in Janša sta lopova!”

A bo šlo? Seveda ne. Za janšistične ovce so njihovi lopovi sveti.

0

Obraz, za lažnivce, lopove in barabe samo WC SPLASH! Ti itak veš kam spadaš, WC SPLASH!!!

0

hja vidte kaj vse se da naredit na ukaz partije -1 milion čez noč zraste na 7 milijonov Kaj mislite da je drugod drugaČe -naprimer partijski zgodovinarji so dobili nalogo da iz majhne lopovščine kurjih tatov v Dražgošah naredijo največjo bitko partizanov na balkanu -še skoraj večjo kot ona v Normandiji -tako da evrope niso osvobodili amerikanci ampak par kurjih tatov na balkanu In Če je zrasel bombastični spomenik kjer vsako leto paradirajo rdečeriti pavijani ki jih je vedno več !

LinkedIn
Share