Pogoji ali pravila uporabe

Pravila lepega obnašanja na Diskusijah:

Diskusije so namenjene prijetnemu druženju in izmenjavi mnenj. Potrudite se, da nam bodo vsem v zadovoljstvo.
 1. Ne žali ostalih diskutantov!
 2. Ne uporabljaj neprimernih, vulgarnih in grdih izrazov!
 3. Uporaba groženj je strogo prepovedana!
 4. Ne ponavaljaj svojih izjav; če si neko stvar že povedal/a, je ne ponavljaj vedno znova in povsod. Pri ponavljajočih izjavah bo Urednik pobrisal cel tvoj odgovor, ki vsebuje tako izjavo.
 5. Naslove diskusij vpisuj pregledno. Naslov naj pove bistvo diskusije. Diskusije z naslovi oblike “nujno!!!!”, “pomagajte!!!”, ipd. bodo odstranjene.
 6. Ne odgovarjaj, če nimaš kaj povedati na temo diskusije!
 7. Drži se teme diskusije in ne spreminjaj njenega poteka!
 8. Spoštuj ostale sogovornike in se z njimi pogovarjaj tako, kot želiš, da se tudi drugi pogovarjajo s tabo.
 9. Če opaziš, da kdo krši pravila uporabe, to takoj sporoči Uredniku Velenje.com (sporoči naslov diskusije, vzdevek in opis kršitve).

Urednik lahko brez opozorila blokira uporabnika in/ali IP.

Kot obiskovalec portala Velenje.com se strinjam z naslednjimi splošnimi pravili uporabe portala Velenje.com:

 1. Portal urejajo uredniki Velenje.com.
 2. Vsak obiskovalec si lahko kreira ENO (1) uporabniško ime na Velenje.com.
 3. Obiskovalec mora pri vpisu podati resnične podatke, nikakor pa se ne sme prijaviti pod različnimi email naslovi, da bi na ta način ustvaril več različnih vzdevkov.
 4. Urednik si pridružuje pravico, da po lastni presoji odstrani diskusijo ali sporočilo.
 5. Urednik lahko odstrani, začasno ali trajno onemogoči prijavo pod določenim vzdevkom.
 6. Uporabnik se nima pravice vmešavati v uredniško politiko.
 7. Uporabnik nima pravice s pisanjem ali kako drugače blatiti portala Velenje.com ali uredniške politike.
 8. Če urednik smatra, da obiskovalec s svojim pisanjem kvari kvaliteto diskusij, lahko obiskovalca in/ali IP blokira in mu onemogoči dostop do portala.
 9. Urednik lahko brez opozorila blokira uporabnika ali IP številko, s katere prihaja do kršenja pravil uporabe ali blatenja portala Velenje.com ali uredniške politike.
 10. Urednik bo v večini primerov opozoril obiskovalca na kršenje pravil (prek elektronske pošte), ni pa nujno.
 11. Urednik lahko brez dodatnega pojasnila od obiskovalca zahteva, da ne sodeluje na diskusijah Velenje.com in/ali ostalih rubrikah portala.
 12. Če bo uporabnik kljub opozorilu s svojim početjem nadaljeval, ga bomo prijavili ponudnikom internetnega dostopa in zahtevali, da ukrepajo.
 13. Pri namernem povzročanju škode portalu Velenje.com, bodisi s pisanjem ali kako drugače, bomo TAKOJ in brez obvestila uporabniku, podali prijavo ustreznim organom.
 14. Velenje.com lahko na željo (pošljite e-mail na info@velenje.com) uporabnika odstrani novico, sporočilo, vpis ali sliko dneva, ki prikazuje/omenja uporabnika osebno in ga namerno blati ali kako drugače blati njega, njegovo družino ali dogodke povezane z njim.
 15. Velenje.com ne odstrani vpisa v diskusije ali celotne diskusije zgolj zaradi dejstva, da nekomu diskusija ne ustreza, ker opisuje negativne izkušnje, ki jih je obiskovalec imel s podjetjem, posameznikom ali kom drugim.
 16. Velenje.com ne odgovarja za vsebino diskusij, ki jih pišejo obiskovalci. Vsak vpis v diskusije se beleži. Velenje.com bo na zahtevek policije oz. sodišča predalo IP številko, datum in uro vpisa določenega sporočila.
 17. Velenje.com bo predalo podatke o uporabniku na zahtevek policije oz. sodišča. Velenje.com ostalim obiskovalcem ne bo predalo podatkov o uporabnikih.
 18. Pravila uporabe se lahko brez predhodne najave spremenijo. Zadnja veljavna pravila najdete ne tej strani.
 19. Velenje.com lahko na portalu objavi email, ki je bil poslan v uredništvo, skupaj z vsemi pripadajočimi podatki.
 20. Uradni jezik je slovenščina. V izjemnih primerih se lahko uporabi angleščina ali drug tuj jezik, na primer: navajanje tekstov, pesmi, ipd.

Če se s pravili uporabe ne strinjate, vas prosimo, da takoj zapustite portal Velenje.com in ne sodelujete v diskusijah ali v ostalih rubrikah portala Velenje.com.

Uredništvo Velenje.com