Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : �port : Novica
 


Mlajše kategorije RK Gorenje Velenje zasedle 2. mesto


9. sep 2022

Vodstvo Tekmovanja mladih je pretekli teden predstavilo rezultate v tekmovanju mladih za sezono 2021/22. Rokometni klub Gorenje Velenje je s 146 točkami zasedel 2. mesto.

Pri točkovanju so upoštevali uvrstitev klubskih ekip v mladinski in kadetski kategoriji ter med starejšimi dečki A in B. Za prvo mesto v posamezni kategoriji je klub prejel 40 točk, za vsako nižje pa sorazmerno točk manj.

Rokometni klub Gorenje Velenje je maksimalno število točk prejel v kadetski kategoriji, v mladinski je prejel 39 točk, starejši dečki A 37 in starejši dečki B 30. Skupaj so mlajše kategorije RK Gorenje Velenje zbrale 146 točk in zasedle 2. mesto.

Tudi po tej sezoni se je izkazalo, da v RK Gorenje Velenje veliko truda in energije vlagajo v delo z mlajšimi kategorijami. Dobro delo v mlajših selekcijah poleg generalnega sponzorja Gorenja, podpira tudi NLB.

Marko Oštir, koordinator mlajših selekcij in trener mladinske ekipe
˝Izredno ponosni in veseli smo bili ob spoznanju, da so se naše mlajše selekcije uvrstile na skupno 2. mesto v Tekmovanju mladih. To je velika pohvala za vse trenerje in igralce, ki trenirajo v RK Gorenje Velenje. Pokazalo se je, da je naša rokometna šola zelo dobra in da se za prihodnost rokometa v Velenju ni bati. Še bolj kot na rezultate, pa smo ponosni na veliko število otrok, ki trenirajo v naših mlajših selekcijah. Skupaj imamo v vseh selekcijah več kot 100 otrok. Vsekakor pa na teh lepih rezultatih ne bomo spali in so nam le še dodatna vzpodbuda, da bomo v prihodnje delali še bolje.˝


----
Vir: RK Gorenje Velenje

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]