Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nerazdružljivi

1. junija, 2024 ob 17:00

€4

The Inseparables
Sinhronizirana animirana družinska pustolovščina, 90 min (Belgija, Francija, Španija)
Režija: Jérémie Degruson
Glasovi: Nejc Cijan Garlatti, Blaž Šef, Manca Kepic, Mirko Medved, Gaja Filač, Sašo Prešeren, Tina Ogrin, Aleksander Golja, Dora Petrej

Zabavna družinska animirana sinhronizirana pustolovščina, ki govori o pomembnosti pravega prijateljstva. Zgodba spremlja nezgode in prigode zapuščene plišaste igrače in lutke z neomejeno domišljijo, ki se ponesreči srečata v Centralnem parku in se odpravita na nepozabno epsko pustolovščino.

Režiser filma pravi, da gre za zgodbo o dveh izobčencih, ki kljub razlikam postaneta prijatelja. Eden od njiju ima brezmejno domišljijo in brezsramno raziskuje svoje najbolj divje fantazije, drugi pa je brez navdiha in negotov glede lastnega stila. Svoje potovanje bosta s kupom drugih sanjačev spremenila v pravo zgodbo o junakih. Film je poklon pravemu in iskrenemu prijateljstvu in bo osvobodil domišljijo sanjačev vseh starosti. Namenjen je vsem, ki so se kadarkoli počutili drugačne in so svoje zatočišče našli v domišljiji. Film je oda domišljiji in ustvarjalnosti, ki sta bistveni izobraževalni vrednoti za prihodnje generacije.

Svet pripada sanjačem … in morda še bolj tistim, ki svojo domišljijo upajo deliti z drugimi!

Redna filmska predstava (4 EUR)

Details

Date:
1. junija, 2024
Time:
17:00
Cost:
€4
Event Category:

Venue

Kino Velenje, velika dvorana
Rudarska cesta 1
Velenje,3320Slovenija
Phone
(03) 898 25 90
View Venue Website

Organizer

Kino Velenje
Phone
03 898 25 90
Email
info@festival-velenje.si
View Organizer Website
LinkedIn
Share