2.34K ogledovPripombe in pohvale
0
0 Comments

Kaj ni zupan kriv za cene? Obcina je lastnica najvecjega dela Komunale, torej tudi postavlja direktorja in dela z roko v roki. Zakaj pa so postavili sineka od mocnega SD staresine, kar tako ze ne, ker je bil on edini sposoben v tej dolini. Me zanima koliko prijav je prislo in zakaj je bil izbran ravno Skarja ki ne zna povedat nic, niti ne upa pred ljudi, pa ceprav je vse cisto in posteno. Ne me jebat no. Zupan bi ze zdavnaj moral ukrepat ampak ker je to ena in ista mafija, vedno rece da se bo pozanimal. Zdaj bo celo sprejel pet obcanov in se bo z njimi pogovarjal ena na ena. WOW WOW WOW kaka cast!!!!!!!!! Z drugimi besedami, malo bo pomesal meglo in se bo razkadila.

0

Ja halo, če te vse to tako zelo zanima oziroma veš vse, se pa oglasi ena na ena in reci bobu bob. V čem je problem? Vsi smo oziroma ste vabljeni.

0

AnicaT, ti in ostali samooklicani Titovi nasledniki ste tudi bili vabljeni na Titov trg, da pred zbrano množico poveste zakaj je v Velenju dražje ogrevanje kot v Celju, kjer ogrevajo na plin. V čem je bil problem? Aja,
čakate na naslednjo “promenado okusov” kjer si boste zopet sredi raje pogrnili belo, dolgo mizico in se kazali narodu, kako žrete na račun občanov.

MRš !

0

Jebo bi vam Nestl Žgank mater vsem po spisku! Da ne govorim o Titu!

0

Pa dober je, kaj je vse tk drago…??? Dal vam bi drva pa toplotne pa se kej da si placujete in kupujete….pol pa bote glasni…. vsaka investicija stane….
Zupan je kriv za vse kar se dogaja? Pol pa že…ce vi tk mislite….
Ka pa zakoni in vse kar spisejo v lublani in v eu? To je tud zupan kriv ane
Pa ko semafor ne dela tud…..se fober da ga imamo…da je lah kriv…

0

Lozar, naj dajo lastnikom stanovanj možnost, da se odklopijo iz toplovoda, pa da vidimo prosti trg in demokracijo. Tole je pa OBVEZNO plačevanje ogrevanja OBČINSKI firmi, ki je po vrhu še MONOPOLIST.

MRš !

0

Lozar, kar se pa semaforjev v občini Velenje tiče; edini na svetu imamo rdeči pas, namesto zelenega (š aleška in še kje). Kdo je kriv za to? EU? Seveda ne. Tile naši butli, da jih ni večjih!

0

Te komunajzlerje je vsako leto SektaDebilov kupila za en plastični krožnik golaža. Naj vam še prineše od crkjenega župana sin še malo “mokice” da si jo notri vsujete, boste lažje plesali vi stari rdeči dinozavri dementni.

0

Župan Peter Dermol nima legitimnosti, da bi sprejel pet občanov izmed protestnikov. Lahko sprejme občanko AnicoT in njene štiri prijateljice ali prijatelje. Za to ima legitimnost.
Če bi se Dermol odzval na vabilo Ljudske iniciative in spregovoril krajanom na protestu bi si pridobil legitimnost tudi za povabilo štirih, petih ali desetih in več občanov izmed protestnikov. Zato bi morala Ljudska iniciativa zavrniti njegovo povabilo.
Na začetku leta 91 so ravno politični predhodniki Dermola in š karje organizirali protest osnovnošolskih učiteljev takratne celotne občine Velenje. Zbrali so se v Kulturnem domu. Dvorana je bila povsem polna, tako polna, da vsi niso mogli niti vstopiti, ampak jih je veliko stalo pred dvorano. Bil sem povabljen in sem se protesta udeležil. Skozi stranska vrata so me pripeljali na oder za veliko mizo na kateri je stal en mikrofon, ker ni bilo nobene možnosti, da pridem skozi glavni vhod.
Sedel sem sam za dolgim stolom. Z moje leve strani pred stoječem mikrofonu so se vrstili govorniki. Jaz pa sem potrpežljivo čakal, da mi dajo besedo. In ko so mi dali besedo po slabi uri čakanja sem jih nagovoril. Seveda sem bil prekinjan z žvižganjem in žaljivimi medklici, ampak sem povedal svoje. Spoštljivo in ponižno in organizatorje povabil na sestanek, da naslovljene probleme rešimo. In smo jih rešili.
Tako bi morala ravnati župan Dermol in direktor KPV š karja. Dermol je politik in mora biti sposoben kriznega političnega komuniciranja, sicer se tega dela naj ne gre.
Seveda je župan kriv za visoko položnico ogrevanja. Ogrevanje je komunalna energetika. Veliko blokov je že dobilo toplotno izolirani ovoj stavbe (fasado), kar narekuje tudi bistveno manjšo priključno toplotno moč. Ampak to so že povsem strokovna vprašanja, ki se ne morejo valiti samo na stanovalce ali upravnika. Tam ni energetske stroke. Energetska stroka je na toplovodu na komunali. Če se nočejo sami zmigat in optimizirat priključne moči v energetsko saniranih blokih jih mora župan poterat. In tako naprej.

0

@ND, škoda, da nisi govoril na protestu. Že tole, kar si zapisal, bi bilo dovolj. Pozno, ampak nikoli ni prepozno, razen v primeru “Kasno stiže kraljevič Marko na Kosovo polje…” +++++

0

Ko je bil direktor KPV Uroš Rotnik, ni bilo takih težav

0

Župan je tud kriv ko kdo ni koša za smeti spraznu.

LinkedIn
Share