4.39K ogledovRazmišljanja
0

Prižgem radio, skočijo ven zdravniki. Prižgem TV, zagledam zdravnike. Berem novice na internetu, sami zdravniki. V izložbi trafik prav tako.
Jebemti, v zdravstvenih domovih in bolnišnicah jih pa ni, ali pa jih je premalo. Ali pa ne delajo. š trajkajo že dolgo. Tako, po malem.

š koda, da se po novem ne da več zbirati zamaškov od plastenk. Upam, da bo kdo organiziral vsaj kakšen dobrodelni koncert. Ne moremo si namreč privoščiti, da nam doktorji pomrejo od lakote.

0

Popravek: poleg zobozdravniških ambulant in lepotnih kirurgov so pri nas privat seveda tudi t.i. osebni zdravniki. In kaj ti delajo? Operirajo? Kje pa. Pošiljajo te naprej, da drugi zdravniki namesto njih ugotovijo kaj ti je. Tako, kot zdravstveni domovi. Kaj ti delajo? Operirajo? Kje pa. Cel kup zdravnikov sedi v njih, in pišejo napotnice za “specialiste”. Zakaj v tujini NE POZNAJO zdravstvenih domov, temveč SAMO bolnišnice? Komu je potrebna ta masa zdravstvenega osebja, ki večinoma pošilja ljudi naprej na diagnosticiranje in zdravljenje? Ali je v Velenju, pri vsej tej množici ljudi, možna najenostavnejša operacija pri, recimo, zlomu noge? NI! Pa ne nas no tolk farbat, barabe bele, pokvarjene!

Ogledujete si 1 od 25 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share