3.23K ogledovRazmišljanja
0

Prižgem radio, skočijo ven zdravniki. Prižgem TV, zagledam zdravnike. Berem novice na internetu, sami zdravniki. V izložbi trafik prav tako.
Jebemti, v zdravstvenih domovih in bolnišnicah jih pa ni, ali pa jih je premalo. Ali pa ne delajo. š trajkajo že dolgo. Tako, po malem.

š koda, da se po novem ne da več zbirati zamaškov od plastenk. Upam, da bo kdo organiziral vsaj kakšen dobrodelni koncert. Ne moremo si namreč privoščiti, da nam doktorji pomrejo od lakote.

0

Venera 22, ne seri. V razvitih državah zahoda lahko delajo samo zdravniki, ki nekaj znajo in ne vsak mazač, ki se izdaja za zdravnika.

Osebni primer iz prakse; v Sloveniji so me zaradi bolečin zdravniki pošiljali na razne kolonoskopije in ultrazvoke več kot pol leta. Na srečo sem se, ko je bolečina postala neznosna, nahajal v tujini. Odšel sem po nujno medicinsko pomoč, kjer so mi v DESETIH MINUTAH postavili PRAVILNO DIAGNOZO, me operirali, in REš ILI ŽIVLJENJE. Če bi se nahajal doma in odšel k dežurnemu, bi danes po vsej verjetnosti bil mrtev. Gremo naprej; pred kratkim zopet napotnica za kolonoskopijo in filozofiranje kaj bi lahko vse bilo. Potem pa sem zopet po mesecih napadov bolečin samoplačniško odšel na ultrazvok, kjer so mi odkrili tisto, kar bi moral osebni zdravnik ugotoviti že ob prvem pregledu.

š e enkrat – NE SERI mi z našimi zdravniki. Preveč je primerov, kjer zašuštrajo paciente. Zaradi česa? ZARADI NEZNANJA! In ti nesposobni idioti (ne vsi, seveda) bi radi VSI višje plače? Zakaj že? Na kaj pa čakajo? Pa ja gredo v š vico. Tam so plače tudi po štirikrat višje. Aja …. tam ne potrebujejo nesposobnih gobcev v belih oblekah. Morda v kuhinji za pomivanje posode. Morda. BeoviČeva je odgovorna za smrt mlade Katje in še marsikatere mlade osebe. Kdaj bo kazensko odgovarjala? Aja, ne bo. Ona bi imela še višjo plačo, po vsem tem koronskem nategu.

š e to; zakaj so pri nas privat samo zobozdravniške ambulante in kakšna lepotna kirurgija? Zakaj ni privat bolnišnic s specializiranimi srčnimi ali možganskimi operacijami? Aja, za slednje je potrebno mnogo večje znanje, kajne?

Rešitev; tile naši naj gredo v š vico, ker tam so takšne plače, kot si jih želijo, k nam bodo pa prišli pakistanski in indijski zdravniki. Tako, kot se to dogaja v gostinstvu.

Ogledujete si 1 od 25 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share