461 ogledovPolitika
0
0 Comments

Oholim velenjskim oblastnikom se je dokončno odpeljalo. V mesto privabljajo vse več priseljencev, znanemu gradbincu, ki bi moral biti za rešetkami tlačijo v rit še zadnje koščke zemljišč in bi v ta namen radi posekali zaščitni gozd med mestom in odpadom na severu, zaposlujejo samo svoje sorodnike, prikrivajo nečedne posle med TEš , Komunalnim podjetjem in občino, mesto bo kmalu ena sama kolesarska pot, zdaj pa podirajo še Trim stezo. Kaj res ne moremo ustaviti te norosti?

Kaj se dogaja z našim mestom, ki se ponaša z nazivom Zeleni list Evrope?
https://www.facebook.com/share/v/vAgSU7JLGP6ZbSyr/

0

očitni v Velenju ni ene razumne osebe,ki bi bila pripravljena stopiti na prste vladajočim,res ne vem ali so res vsi (podkupljeni) SD-komunisti,edino to je možna resnica

0

To je res noro! Tam proti smetiscu se vedno vec gradi in ze sekajo. Trim steza je ze cisto spucana. Res me zanima kaj se tam dogaja, a kdo ve?

0

Na FB pisejo kako je to veter podrl ne me basat. Veter je podrl nekaj dreves, vsak dan sem hodil na trim stezo, ne pa tole. Tole je pobrito do zemlje. Je dal en gor sliko kako je bilo po vetru. Ja polomilo je nekaj dreves mogoce 20%, vse ostalo je lepo stalo. Evo pa imajo izgovor da so vse zravnali. Gremo stavit da se bo ali pa se je to prodalo nekomu da bo gradil? Ali pa bo imela obcina, gradil bo pa za njih znani lopov. No da vidimo.

0

Wellcome to Slovenistan…

LinkedIn
Share