811 ogledovPolitika
0

Evo zdej pa imamo, ZDA je ustavila izvoz plina zaradi klimatskih sprememb (to verjamejo samo budale). V Nemčiji že vre, ker uvozijo cca. 85% plina iz ZDA. Židovski lobij hoče spet nabiti ceno, brez da bi s prstom mignil. Kolikor berem komentarje v nemških medijih hoče večina nazaj ruski plin, ker Rusi so se držali dogovorov in nobeden se v tem času ni obremenjeval s plinom, ker je enostavno bil vedno na razpolago.

https://taz.de/Klimaschaedliche-Energietraeger/!5985521/

WASHINGTON taz | The USA does not want to approve any further liquefied petroleum gas exports. The announced the government of US President Joe Biden on Friday. In particular, it is about the construction of new terminals for the export of liquefied natural gas, in English Liquified Natural Gas or in short LNG called.

0

In se spet najdejo posamezniki, ki verjamejo, da to ni orkestrirano. Da za vsem tem stojijo ljudje izza zavese. Vsi politiki, vsi veljaki so pd elito in jih morajo poslušati. Kar rečejo oni to morajo drugi narediti. World is a stage. In res je tako. Ampak eni mirno gledajo predstavo ne, da bi poštudirali kaj je s to predstavo narobe. Hipnotizirani.

Ogledujete si 1 od 5 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share