3.72K ogledovZa dobro jutro
0

Kaj menite, a bo zadost 1,2 miljarde evrov da si šefi premogovnika izplačajo usluge, ki so jiĥ nudili premogovniku velenje

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 4. julija, 2024
0

je fajn provocirat?

neznan18 odgovoril(a) na vprašanje 3. julija, 2024
0

Zakaj provokacija

goldcrom odgovoril(a) na vprašanje 3. julija, 2024
0

Zakaj provokacija

goldcrom odgovoril(a) na vprašanje 3. julija, 2024
0

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/odlocilni-meseci-za-usodo-tes6-zapiranje-rudnika-bo-stalo-milijardo-evrov-1291748

Bo kar držalo. Pričelo se je. Kar pa tako ni čudno.

Sindikat že napoveduje redukcijo na plače… stiskanje, varčevanje, manj dela, odpuščanje, insolventnost. In ja. To je dejstvo, nihče ne bo pomagal. PRavični prehod pa je navadna pravljica.

Kdor je sposoben si bo takoj našel službo drugje, tisti lenuhi ko pa tak ne delajo pa se bodo šlepal še en cajt

razgled 47 odgovoril(a) na vprašanje 4. julija, 2024
0

Pravični prehod bo samo za tiste, ki nimajo veze s Premogovnikom oz. TEŠ (razen tistih, ki so že sedaj pri koritu ).Kar poglejte,se že odpirajo pisarne in delijo delovna mesta. Knapom bodo pa počasi rezali vse tanjše rezine kruha.

bugzi odgovoril(a) na vprašanje 4. julija, 2024
0

Takšno pisanje medijev in poročanje je alarm za šaleško dolino. Župan, KPV, direktor TEŠ – bi moral nemudoma sklicati novinarsko konferenco in podati jasna stališča ter ali: potrditi navedbe ali pa jih z argumenti negirati.  Imamo pravico vedeti.

razgled 47 odgovoril(a) na vprašanje 4. julija, 2024
0

Zdaj se že kupujejo apartmaji na hrvaškem primorju…tako pravijo ” …..”. Sedaj pride na vrsto “zlati grić”. Naselje velenjskih bogatunov.

goldcrom odgovoril(a) na vprašanje 4. julija, 2024
0

Lansko leto pa je TEŠ končala z 42 milijoni evrov minusa, četudi je ustvarila rekordnih 474 milijonov evrov prihodkov.Lani je tako TEŠ imela za rekordnih 211 milijonov evrov drugih odhodkov, med katerimi so največji “izdatki za varstvo okolja”. Skor polovica prihodkov izpuhti v nič. Če bi ta denar namenili za zapiranje, bi v 5-tih letih sami pokrili stroške. Ko ne bo več teh miljonov iz TEŠ-a bomo pa fojtrali lenuhe, kr iz prpračuna al ka?

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 4. julija, 2024
LinkedIn
Share