617 ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

a sedaj bo pa šlo znižat položnice za ogrevanje?
a sedaj bodo dvignili tudi subvencije?

PREPOZNO, VELIKO PREPOZNO.
VIDIMO, DA NE OPRAVLJATE SVOJEGA DELA, VIDIMO, DA NE DELATE V DOBRO LJUDI !!!

To kar so danes sprejeli na seji ni rešitev za občane, ta rešitev je njihov STRAH!
Bojijo se za svoje pozicije, za svoje stolčke in želijo pogasiti požar, revolt v ljudeh!

Pripraviti moramo neodvisno ekipo in prisiliti velenjsko oblast, da jo bo poslala preveriti v TEš  kako si obračunavajo in nam zaračunavajo!
Skorumpirane občinarje je potrebno držati stran od te komisije in od TEš a!
OBLASTNIKI, meli ste svoj čas!

DERMOL, GOTOF SI!

0

če zdaj gre, pomeni, da nas je želel nekdo goljufati, krepko goljufati. Zdaj je pa treba iti do konca in odgovorne ovaditi na vse možne inštance, če ne si bodo še drugi upali delati mimo naroda, za svojo koruptivno rit.

0

neznan a si prevezan da lajaš??????

0

neznan18, pazi, da tudi tebe ne bo potrebno dati na prevezavo (pa nazaj v prvi razred) :-)))

0

… a sedaj, ko se te je zagrabilo za “kohones” pa gre niže pri položnicah(pa še niže boš spustil svojo požrešnost) …ves sluzast na tiskovki “gotof si” kot tvoja stranka pogrebnik SD -ja Pero.. čas je ,da se znebimo takšnih pacientov, kot si ti in š entiljski šerif pa nam bo vsem laže …VELEJE ZBUDI SE !!

0

Zakaj zakaj zakaj???
A mi lahko nekdo razloži prosim, zakaj komunalno podjetje plačuje 6 mio evrov občini, ki je lastnik komunale? In zdaj bodo občinarji vzeli denar, ki je bil namenjen za ostarele, domove, pločnike… ter kao pomagal ljudem pri plačilu položnic! Zakaj že? Teh 6 mio komunala zaračuna nam, da plačajo občino. Če bi občina samo znižala najemnino iz 6 mio na recimo 2 mio, bi bile položnice več kot pol nižje ne glede na ceno toplote iz elektrarne, mar ne? Da ne omenjam, spet, da je v igri tudi TEš  in bo občina s pomočjo prizadetim spet sofinancirala predrago toploto iz elektrarne z denarjem, ki je bil namenjen recimo starostnikom, nemočnim, kolesarskim stezam, nam… A ni to definicija sistemske korupcije? Nam jemljejo, da se v verigi bogatijo posamezniki, kao po črki zakona!

0

BikJoco, bil si na seji, sem te videl, postavil si dva neumna vprašanja, ki so primerna za tvoj nivo in sedaj pametujes na diskusijah. Na seji si dobil odgovor. Zakaj nisi tam repliciral in z argumenti demantiral direktorja komunale in zupana. Tega ne zmores, ker strokovni nisi podkovan, ne razumeš energetike in ne razumeš, da para in voda ne tečeta po zraku ampak po ceveh. Drži se raje tvoje gostilne in se ukvarjaj z gosti, ki ne razumejo slovensko.

LinkedIn
Share