1.15K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Neverjetno!

Tale Tucker je z intervijujem in posnetki iz Moskve popolnoma sesul zahodno percepcijo o Rusiji..

Američanom se bo zmešalo, če ga ne ustavijo.

Pa tudi nam se lahko. V Sloveniji smo bili še nedolgo nazaj navajeni na red, čistočo, urejenost,… danes pa vse bolj postajamo Zahod, polni korupcije, umazanosti, revežev, brezdomcev in seveda neustavljive DRAGINJE, kjer se bogati še bolj bogatijo na račun revežev.

Poglejte Velenje, župana, dir.obč.uprave, podžupanje, direktorjev občinskih firm in zavodov, direktorjev firm, ki se prijavljajo na razpise.

Nekje smo zelo zaj… v prehodu v t.i. demokracijo, pardon, SD/SS in drugi pohlepni politiki so nas nategnili in zaj…

POGLEJTE VIDEO!
(kar nekaj jih je iz Moskve)
https://insajder.com/svet/tucker-carlson-sokiral-americane-s-posnetki-iz-ruskih-trgovin-moskve-metroja-ameriska-politicna

pa tudi intervju
https://triglavmedia.si/novice/politika/805-intervju-s-putinom

0

A res nimajo v zda tega al pa ne hodi v trgovine. Cudu se je, da das kovanec, da se odklene vozicek. In cudu se je, da imajo trak za vozocek, ki se zaklene v tla.:D

Sicer pa ima poanto. Polno zahodnih izdelkov, ceprav sankcije delujejo.:)

0

V ZDA je ena največjih nafukancij v supermarketih, da mečeš izdelke v voziček, malce seštevaš cene, na blagajni pa presenečenje. Ca. 20 % višji znesek od izračunanega, ker so cene na izdelkih napisane brez DDV, ki ti ga poračunajo šele na blagajni. Čisti nateg.

Trenutno oddajanje v živo iz St. Petersburga. Poglejte si kakšna vukojebina postaja Slovenija proti Rusiji. Najbolj pa pade v oči, da na ulici ne vidiš klošarjev in azilantov, kot pri nas ali v ZDA. š iptarjev pa itak ni. Pravljica od mesta.

0

@Obraz +++++ 🙂

Ponovno si zlil bencin na ogenj desnakov. Ti žlehtnoba, ti !!!

0

Ja, mediji prikazujejo in strašijo, realnost je pa malo drugačna ponavadi… Dokler se sam ne prepričaš, ne moreš 100% verjeti…

0

Ubogi ksihtiČ impresionira ga njegovi otadžbini sfrj podobna Rusija , a še kar smradi po sloveniji in ne spakira kufrov ! Čudno?Kar se pa tiče trgovin -res čudno da je en bivši šef merkatorja(opankar) -šolan v Moskvi prodal merkator ruski Sber banki -trgovke pa so na minimal plači ! kar se pa tiče intervjuja nekega od rusa plačanega novinarja -ha ha ha a To je tako kot Če poslušaš novinarko udbovske RTV slo iz Moskve -vlasto jeseničnik -ki ji Putin plačuje stanovanje v Moskvi ! A res kdo misli da bo razen pohval za terorista Putina , kritizirala kaj slabega v teroristični Rusiji -ne, ne , še rusko kuČmo mora nosit po ukazu KGB Ali intervjuji na komunistični RTV slo kjer izbranim komunistm ki lahko nastopajo na RTV , vnaprej pošljejo vprašanja in nato celo posnamejo odgovore in jih potem zmontirajo , kot da bi bili vživo!!(seveda po predhodni kontroli KGB) itd itd -ali še en komunistiČni portal v Slo -“necenzurirano ” ki poroča po navodilih kalifata iz Murgl Torej je tudi v Slo več kot dovolj novinarjev šolanih v KGB ki lahko zadovoljijo visoke standarde komunističnega ksihtiča Kar se pa amerikancev tiče -ma sigurno -baje so kolone izseljencev na letališČih v ameriki z vozovnicami za moskvo kjer jih bodo zaprli in obsodili na strogi zapor ker so npr položili vrtnico k spomeniku padlim za svobodo (navalnemu )

0

Ko Rusija porazi Ukrajinsko Nacistično kliko se bo enim odpeljalo na tem forumu.

Sam bom izobesil dve Ruski zastavi na avtomobil in paradiral po Velenju ter okolici z njimi la tudi, če me doleti plačilni nalog.

Zmaga Ruskega naroda nad globalisti/WEF-om, ter ostalo sodrgo bo največji dosežek 21 stoletja za svobodomiselne ljudi.

LinkedIn
Share