2.14K ogledovPolitika
0

Vrste.

Vrste, kakor smo na bencinski črpalki čakali s kanglicami na bencin. Takrat.

Danes. Vrste pred zdravstvom, pred upravnimi enotami. Mediji pravijo da so krivi delavci – medicinci, upravni delavci, sindikati, …

Ministrstva, ministri, vlada,… niso po mnenju medijev nič krivi – vsega so krivi delavci.

Tole ne velja nič. Riba smrdi pri glavi.

Zato ne bom volil teh ki nam jih ponujajo mediji: Tomc, Nemec, Joveva, Novakova, Sučičeva, Prebelič, … ampak bom volil Gregorčiča.

Ta bi lahko kaj spremenil, ostali so koritniki pri fajn plači.

BOBER 2009 Odgovor na diskusijo 8. junija, 2024
0

kak je že bilo geslo kretenov svobode ? 30 dni do specialista !? nato so spremenili  v 30 dni do vratarja zdravstvenega doma  in danes 30 dni do evtanzije in namesto 30.000 stanovanj   na leto -sedaj joint  konoplje namesto  stanovnja Kaka ovca moraš bit da vedno znova nasedaš tej komunistični propagandi ?

zvonc08 Odgovor na diskusijo 6. junija, 2024
0

zvonko
Janša je zapravil 10 000 000 000 v dveh letih pa se cepljeni dohterji niso niti na telefon oglašali. 1 milijardo je zapravil samo za kupovanje volitev (covid dodatki) pa je vseeno postavil svetovni rekord v porazih. Glede na to, da ne odstopate od vašega idiota nismo nič na slabšem.

Kaka ovca moraš biti, da 30 let izgubljaš vse volitve in referendume pa še vedno vztrajaš.

partija Odgovor na diskusijo 6. junija, 2024
0

Odgovor Partiji!….Lažnivec je kaznovan tako, da mu ne verjameš niti takrat, ko govori resnico.Tvoj pogled, nič nimam proti njemu, je pač tisti o oslu in ledu. Preberi si ” Oslovska sodba v Višnji gori” in potem lahko razmišljaš o tem, kam si sam sebe postavil.

BOBER 2009 Odgovor na diskusijo 8. junija, 2024
LinkedIn
Share