1.68K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Dopisnica iz Moskve ima od ruskega režima plačano stanovanje v Moskvi zato da poroča kakor Putinu paše za RTV.

T-2 je odpovedal planetu TV predvajanje in tako so vsi na T-2 onemogočeni gledati Planet TV.

17 zaposlenih na RTV je dobilo odločbe za 80 % plače in da so doma ob enem pa s karticami prepovedan vstop v hišo RTV.

RTV ima preko 300 vodij in preko 150 urednikov – bolje plačani in oni ki komandirajo novinarjem.

Večer je moral zapustiti večno stavbo večera pa novinarji samo jamrajo.

Milijone je vlada dala na RTV ker so pri 2.400 zaposlenih v milijonski izgubi. Vojakov in Slovenia manj kot je zaposlenih na RTV.

Za TV prenose športa potroši RTV na leto preko 8 milijonov.

Zdaj bodo povečali naročnino RTV. Od 4 direktorjev na RTV je 1 že odstopil.

Za piškavih 4.000 funtov stroška pri 120 milijonskim proračunu RTV so odpovedali dopisnico iz Londona, medtem ko dopisnica iz Moskve za mnogo večji strošek ostaja v putinovem režimu v Moskvi.

0

h he he he eh on slovenac sulc mare zagovarja poceni dopisništvo iz moskve ki ga sofinancira terorist putin -v zameno seveda mora tista prodana novinarka vlasta jeseničnik pisat hvalnice teroristu ! ma kako je lahko človek tak vsekan kot sulc mare , da klati take neumnosti Pol pa ni šudno če so že preimenovali udbovsko rtv slo v moskva tv ki se je ne bi sramoval še on srbski terorist in govno miloševič In tu se sedaj kaže slika komunistiČnih sindikatov na udbovski RTV slo – ona slovenka milinkovič ipd debili -prej so skakali kot opice z kolesarji in z pleničarjem jenulom ,sedaj ko pa bi morali zagovarjat 15 sodelavcev pa so stistnili ritnice in so tiho ko posrane pičke! Balkanski podn od podna -podobno kot on policijski sindikat z tistim debelim komunističnim policajem na Čelu -rogovilili so skupaj z kolesarji Ko pa so komunisti zaceli izvajati depolitizacijo te bedne policije pa je isti sindikat stisnil ritnice in je tiho ko posranci -podn od podna ki se šopiri z službeno pištolo drugače pa je bednik bednikov

Ogledujete si 1 od 11 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share