1.31K ogledovPolitika
0

Ameriški samostojni novinar Tucker Carlson bo intervjuval Vladimirja Putina v Moskvi. Zaradi tega mu nekateri politiki v EU grozijo s sankcijami, v ZDA pa celo s pregonom iz države. Main Stream Media je zaradi Tuckerja ponorela. Spomnimo, da so ameriški novinarji imeli intervju z Sadamom Huseinom, Fidel Castrom, Homeinijem in celo Bin Ladnom – brez problemov.

Odkar je Tucker Carlson samostojni novinar ima na svojem Youtube kanalu desetkrat več ogledov, kot CNN, BBC ali kateri koli druga velika novinarska hiša. Samo najavo intervjua si je v enem dnevu ogledalo skoraj 1,5 milijona gledalcev.

Poročanje obeh plati je novinarstvo, poročanje samo ene pa propaganda. Torej celotni zahod danes živi za železno zaveso kjer vlada hujša propaganda in cenzura, kot je to bil primer v bivši Sovjetski zvezi. S to razliko, da so se takrat prebivalci Sovjetske zveze tega zavedali, večina zahodnega prebivalstva danes, pa ne.

P.S. – Mimogrede; najbolj utrjeno mesto ukrajinske vojske Avdijevka je pred padcem. Ampak koga to sploh zanima? Koga zanima kam gredo vse te evropske milijarde nas davkoplačevalcev. Koga zanima kdaj bodo evropske tovarne zopet lahko dobivale poceni energente iz Rusije in se s tem rešile gospodarskega zloma. Koga zanima, ali bo NATO letos v Ukrajino poslal svoje (tudi slovenske) vojake, ali ne. Važno, da nas obveščajo kaj je Kim Kardashian jedla za zajtrk in ali se je njena rit zaradi tega kaj povečala.

0

Eu grozi z sankcijam ker bojo prebivalci zvedli kruto resnico ki so nam naši zlati voditelji prikrivali npr psica van der layen njo je treba živo zažgat pogasit in spet zažgat in par krat ponovit postopek ter preostalimi voditelji npr zgubljenega Scholza Macrona tega indijca iz Velike Britanije itd… Putin bo povedu kruto resnico in upam da pride do velikih sprememb kr zarad ene usrane amerike in naših podrejenih politikov ki ubogajo ukaze teh cionistov in satanistov ljudje težje živimo in dražje živimo

Ogledujete si 1 od 10 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share