3.26K ogledovRazmišljanja
0

Na Stantetovi naj bi pogrebno podjetje Babajić kuplo stavbo bivše Ere 24h, ki jo zdej obnavlja. Ka zej bo med bloki tam toten kamra, mrtvašnica? A je to sploh dovoljeno v naselju? Cene stanovanj bojo ziher šle dol, jst glih nebi rad živel ob takem objektu, vemo pa kdo jih bo takoj kupil, seveda Janezovi, itak bojo tam na lagerju sam njihovi. Tk bom reku, v industrijski coni stara vas je še dovolj placa za to, ne pa med bloki v mestu. Ka zej, ko bo en hin dal, ne bo na voljo nobenga parkplaca za stanovalce, itak pa redarji nikoli ne bojo šli preverjat če so vsi plačali parkirnino al napačno parkirali, ker oni so bogi.

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 29. junija, 2024
0

Glede na to, da zadnje čase tudi po 10-15x slišimo rešilce bo pomoje zelo potrebno. Blizu je. Če bo po standardu zakaj pa ne. Potem tisti na Konovem ali pa v Podkraju ne bi živeli blizu pokopališč. Pa vseeno živijo. Očitno učinki masovnega prisilnega pik pika že kaže posledice.

niet odgovoril(a) na vprašanje 29. junija, 2024
0

lumpi00 a če bi tam naredili mizarski delavnico ti tud ne bi pasalo?????
A vas je treba osebno vprašat, kaj je lahka tam in kaj ne?

neznan18 odgovoril(a) na vprašanje 29. junija, 2024
0

…ko ti sosed Pajo tolče svojo Fato…. a to je pa v redu? Imena so seveda izmišljena.

motofrik odgovoril(a) na vprašanje 29. junija, 2024
0

Niet, pokopališče ni toten kamra, na pokopališču je samo še pepel pokojnikov. Neznan18, ideja o mizarski delavnici sploh ni tako napačna (nove zaposlitve bla bla..), bom vsaj vedel zakaj tam smrdi po žagovini, ne pa da bi moral vohat človeško crkovino, ko grem tam mimu. Takšna dejavnost enostavno ne spada v urbano okolje, to je moje mnenje in za tem stojim. Motifrik, res nebi rad slišal nekrofila Pajota kako tolče po svoji mrtvi Fati.

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 29. junija, 2024
LinkedIn
Share