1.91K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Kot kaže še nič ne vemo kdo je kriv – prvi vtis je bil morda preuranjen in napačen. Morda so v SD/SDS koaliciji želeli na hitro pospraviti š varc-Pipanovo pod prprogo.

AMPAK malo po malo prihajajo informacije kdo, kje, kako, zakaj.

Po današnji tarči imam občutek, da bi v stranki SD naredili vse da š varc-Pipanovi zaprejo njen gob…, da se jo želijo TAKOJ znebiti, da bi jo najraje utopili v žici vode, pokopali.

Podle igre, zlobni prijemi.

ps.
pa ste v tarči na fotografijah videli z vplivneži SDja tudi velenjske SDjevce, Dermol, š karja ? Vedno sta pri koritu!

Če je na slovenskem nivoju podobno kot v Velenju se nam slabo piše. KORUPCIJA, NEPOTIZEM, PRITLEHNE, PODTALNE GROŽNJE, ejejej!

ps.
Simič pa v imenu SDS sodeluje v zgodbi uničevanja zagovora š varc-Pipanove. Vse je naredil, da bo ji popljuval, pa mu ni šlo gladko, kajne?

0

Janša je kriv, da je hipnotiziral Pipanovo, da je podpisala 8 milijonsko škodljivo pogodbo.

0

Janša je tudi kriv, ker je bilo dogovorjeno (SD -SDS naveza), da bojo njegovi sorodniki iz Kosova obnovili objekt.

0

Pa mater ste nori… kje vidite SDS v tej zgodbi ???? že dve leti so v opoziciji, vse janšiste so zamenjali, SD je v vladi, SDS v opoziciji, kurba ste zaslepljeni, da v iskanju krivca nasedate tem anti janša insuniacjam, provokacijam!!!

0

Res se vse bolj odpirajo cvetni popki. Bliža se pomlad. Odpira pa se tudi mafijska naveza med SD in SDS.
Tako na občinski ravni v precej občinah, kjer imajo svetnike iz SDS in SD, ampak ne vseh, kot tudi na državni.

Recimo, ni povezave s stavbo na Litijski, kaže pa na nesposobnost in neznanje, ne razumem ministra za gospodarstvo, SD Hana, da ni država odkupila hotel KANIN v Bovcu, dokončala obnovo, ki je že skoraj končana, pa vseeno stoji in pod nujno uredila remont kabinske žičnice na Kanin? So ga res samo polne lape o turističnem razvoju, pomoči gospodarstvu, glava pa votla?

Dela se ogromna škoda, pa spet SD zraven.

0

@Bik ne delaj si sramote, še zadnji janšist ve, da je opozicijska SDS povezana s SD in obe skupaj ribarita v kalnem.. Čer, ki štrli nad gladino, je recimo TEš 6. Tam je Janšev pudelj Pahor izpadel, kot sedaj Dominika, le, da se ta zna iti in si je, res da prepozno, prišla gor, bebo Pahor pa si ne bo nikoli.
Zakaj pa misliš, da SD ju tako mudi utišati ministrico za pravosodje?

0

Ha ha hahhh… Plesoči svobodnjaki izgubljajo proti SD in jih zdaj po vzoru antijanša insinutrano obtožujejo pakta s SDS, kao isti prevaranti… otroški vrtec opranoglavcev… Sd in SDS, smrtni sovražniki, vi pa kao o paktu med njima, bedaki!

0

SD je res za na odpad,včeraj se je videlo kako je Jevšek na zelo grob-aroganten način utišal Pipanovo,SDS-pa modro deluje v ozadju(licemerstvo,da mu ni para),v slo” ni rešitve na vidiku,vsak,ki ima malo v glavi ve,da ne moreš uspeti proti tolikim nasprotnikom-praktično vse stranke so skorumpirane

0

@BikJoco:
“kar štirje vpleteni v nakup na ministrstvu za pravosodje so skoraj ob istem času zamenjali svoje mobilne telefone. Igor š oltes, Klemen Žibert, Uroš Gojkovič in Simon Starček, vsi štirje ključni akterji afere,”

Simon Starček je SDS in je očitno eden od vodilnih akterjev v tej zgodbi. Nenazadnje je vpletena tudi bivša Janševa odvetnica, ki je zaslužila cel milijon za svoje usluge. Tudi Simič je včeraj bil na misiji (direktor FURS v času SDS). Starček je bil njegov namestnik v času vodenja FURS. Tako SD kot SDS sta vpletena. Vendar pa se je SDS pametno postavil na odstavni pas, SD so pa naleteli na pokončno ministrico, ki ne odstopi, četudi ji službo ponujajo.

0

Če pogledamo š ARM – š aleski razvojni model

ki ga je vodil takrat nadzornik teš (zdaj nadzornik komunalcev) in je bil takrat podpredsednik š ARM-a sedaj pa svetnik SDS,

ko so se potem kao “razšli”,

potem je jasno zakaj SDS ni bolj glasna glede položnic za ogrev

saj so položnice posledica investicije v teš pod strici iz š ARM in

sulc ex mare bi morda imel celo prav glede povezave SD in SDS danes.

0

Sedaj iščejo žrtveno jagnje. Možno je, da so vpleteni tudi nižji po rangu, a glavna in odgovorna je ministrica…

0

Saj bo odstopila, prizna, da je odgovorna.
Prav pa je, da se še prej razkrijejo vsi, ki so pri tej šlamastiki sodelovali in odgovarjajo.

SD in SDS dve cokli in koruptivni stranki .

Čas je, da se v Sloveniji začne preganjati in zapirati, kaznovati politične lopove in njihove oprode.

Prepoved političnega udejstvovanja in prepoved zaposlitve v JU.

0

ko bi pa lahko volili resni.ca pa niste.

Do volitev je še daleč in do takrat boste zopet lajali vsak na svoji strani ograje, namesto da bi ograjo preprosto porušili

LinkedIn
Share