2.87K ogledovPripombe in pohvale
0
0 Comments

T-2 je shema balkanajzerskih programov ki se je pokakal ko je treba nekaj plačat za 4. najbolj gledano TV Planet.

Parkiramo in gremo h drugim opraterjemy, privatnik Krč pa naj si za klobuk vtakne svojeT2.

0

T-2 adijo. Kolikor jih poznam vsi gredo proč od T-2.

0

Enim še ne potegne, tema diskusije je “razveza” med T-2 in PLANET TV.

Besedičijo pa o javni RTV Slo.

0

Med njimi si tudi ti Zvonček brezvezni presrani psihotični debil

0

tu se lahko vidi kaki debili volijo komunistično govno in taki debili potem tudi glasujejo za povišanje naročnine udbovski RTV slo In ravno v velenkovcu je takih polupismenih debilov največ

0

Robert Golob Tanji Starič:

“In če kdo ve, veste to vi. Tudi na RTV smo se zavezali vsi skupaj, da ga bomo očistili janšizma. In jaz vem, da vi natančno veste, kaj to pomeni.”

0

Zanimivo, tema diskusije je poslovna odločitev operaterja T-2, da trenutno, ne bo posredoval izdelkov PLANET TV.

Debata pa se izrodi, po zaslugi janežovih upognjencev v modrovanje o nacionalni RTV?

Prav pa izkoristimo trenutek, ko je debata šla v franže in je cvetober in elita janezovih zbrana pred tablo, za prvo lekcijo o avtoritarizmu, saj ne bo zamere, a nje:

Avtoritarna oblast je oblast, ki si pokori neodvisne državne institucije. Je oblast, ki se krepi s kopičenjem kapitalske moči. Je oblast, ki temelji na sistemu nadzora in represije, si poskuša podrediti sodstvo in po svoji meri spreminja tudi volilno zakonodajo. Je oblast, ki ji vezivo družbe predstavljata nasilje in diskreditacija vseh, ki ji nasprotujejo. Avtoritarna oblast žensko večinoma vidi kot posodo za rojevanje, njena primarna vloga v družbi pa je skrb za štedilnik in družino. Avtoritarni oblasti največjo težavo predstavljajo neodvisni javni mediji in kritični glasovi.

Družbe ne postanejo avtoritarne čez noč, take postajajo postopoma. Zadnja leta natančneje opazujem družbeno in politično dogajanje v svetu. Zdi se, da pri tem sledimo nekaterim podobnim praksam politikov z avtoritarnimi težnjami, ki se med seboj tudi povezujejo in sklepajo zavezništva. Nekako se ne morem znebiti občutka, da skozi njihove prakse, delovanje in povezovanje nastaja nekakšen priročnik avtoritarizma, v katerem so popisani koraki popolnega prevzemanja oblasti.

Leto 2024 je leto številnih volitev. O tem, kdo jim bo vladal, se bodo odločali v več kot 60 državah sveta. Med njimi ni malo takih, v katerih bodo lahko na volitvah zmagovalci avtokrati in avtoritarci.

0

Tole se ne bo dobro končalo kot je rekel član uprave RTV, ki je že odstopil:

“Am bam, pet podgan, štiri miši, uh me piši, vija, vaja ven,”

Ne-demokratični postopki v slogu “jebo vas pas mater” in “nas je jebeno več”

blokiranje tv programov na T-2, prepoved vstopa v TV hišo uredniku RTV

vse to govori o tem da bo razplet fašističnih prijemov vodstva RTV zelo boleč – za uzirpatorje nacionalne hiše ( Bergant, Helenca, direktorica TV, …).

0

He32ma, se popolnoma strinjam s tabo, da je bilo potrebno staliniste odstraniti iz RTV.

0

To je kristalna noč kot je kristalna noč na RTV ko so one ki jih ni “jebeno več” odžagali. Makarovička ki je vzela nagrado ki je ni hotela bi rekla “jebo vas pas mater”.

Pač stalinizem v svobodi.

0

Žalostno da v letu 2024 ko IP televizija cveti za smešen denar, nekdo plačuje ponudnikom telekomunikacij, da lahko gleda TV.
Nabavte si IPTV in boste gledali vse programe, ki jih ima T2, Telekom, A1 in Telemach skupaj.

0

Najboljše da Madžari udarijo z novim operaterjem…še boljše pa pa če kar Elon Musk al pa Google udari dol s satelita…?

0

Neverjetno, kar naenkrat se pljuva po T-2. Ko je še v lasti mariborske nadškofije ( RKC ) predvajal porniče, pa niti kapljice sline po T-2.
Podjetje se je odločilo, da ne bo sklenilo pogodbe z novo Janševizijo v lasti Madžarov, po novih, zasoljenih cenah.
Poslovna odločitev, ki lahko T-2 pokoplje, Planet TV pa bo to že prebolel, če ga v resnici gledajo v tako ” ogromnem ” številu. 278000 gledalcev, ki ploskajo informativnemu programu, kar je več, kot jih ima pri gledanju svojega Dnevnika nacionalna RTV, ni straha za Madžare ( novo Janševizijo ).

Tiste filme in kot si zapisal balkanajzerske programe na T-2 bodo ostali naročniki še naprej lahko gledali brez težav. Ne bodo umrli od žalosti, bo pa kakšen drugi prišel zraven. Posel kot posel.

Ti pa ne pozabi odparkirat, če ne boš peš moral k drugim operaterjem, kjer se lahko zgodba tudi ponovi ( z odpovedjo posredovanja programov Planet TV, zaradi lakomnih novih lastnikov ) 🙂

0

t-2 definitivno najboljše storitve za denar

0

sem še noro24 pozabil :)))

0

Jaz pa ravno zaradi tega razmišljam da se bom prestavil tja. Samo še 24kur skinejo in se sigurno prestavim.
Očitno novi direktor planeta izkorišča. Vsi ga naj nekam pošljejo. Kje pa piše da moramo vsako Madžarsko tv podpirat.

LinkedIn
Share