1.49K ogledovŠoštanj
0

Na 24.com zvečer sta gostovala župan Dermol in Asmir iz CI…župan je zagotovil 40% subvencioniranje za položnice komunale…zanima me, oziroma zanima nas prebivalce š oštanja, ali bo tudi naš župan g. Goličnik uredil 40% subvencijo za te astronomske zneske komunalnih položnic…namreč 90% zgradb je tudi pri nas energetsko potratnih in to ne po naši krivdi ( izgovori in pojasnila županov in dir. Komunale )…teh zneskov se enostavne ne da več prenesti, hkrati pa že sedaj najavljajo, da bo energija vedno dražja…žalostno in sramotno je dejstvo, da nam prodajajo po tako visokih cenah odpadni produkt delovanja TEš , da služijo na prebivalcih, ki vsak mesec bijejo dilemo, ali bodo plačali položnice ali bodo kupili vsak mesec dražjo hrano !?!?
Predvidevam, da diskusije prebira tudi naš g. Župan Goličnik in drugi občinski veljaki, ki so ob zadnjih volitvah tako suvereno obljubljali boljše življenje v občini š oštanj…ali pa so imeli v mislih samo novi park, novi trg, novo kolesarsko pot, novitete, ki pa niso tako nujne kot preživetje in zdravje občanov…torej ?…pričakujemo tudi njihovo udeležbo pri zniževanju položnic za gretje !!!

0

Hja, vse se rešuje s subvencijami podjetjem, ki napajajo same sebe in vedno bolj (lep primer je nacionalna RTV, komunale, vglavnem državna podjetja).
Nihče ne pomisli, da tudi te subvencije plačamo sami (davkoplalčevalski denar)…

Ogledujete si 1 od 10 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share