1.55K ogledovPolitika
0

Kaj se je dogajalo in zgodilo na strateškem sestanku?
Ljudstvo želi vedeti sklepe LIV.
Zakaj nikjer objave ,tud na FB in niti Velenjčani ni poročal
A so bili Oz so pritiski na medije
Z besedo na dan Asmir in Sara ne zdaj odnehati,.

0

Saj ti piše na FB vse.

0

Splošni sklepi se lahko napišejo, taktika pa ne, ker bi režim pripravil na taktiko kontra promocijo, da bi LIV čimbolj sezul. Angelina, mi zgledaš po zapisu kot špijonka.

0

Nimate kaj novega zvedet. Na žalost sledite BečareviČu, največjemu manipulatorju ki koristi vašo podporo za svoje politične podvige v prihodnosti. Upori in revolucije v zgodovini niso prinesli blaginje, ampak v večini situacij še veliko slabše stanje.
Liv se ukvarja z diskreditacijo in uničevanjem svojih nasprotnikov ne pa z iskanjem rešitev, če so že taki strokovnjaki. S takim pristopom je BečareviČ že večkrat pogorel, tudi tokrat melje po istem principu. Ne razumem kako ga ni izučila destruktivna drža, ki je nažalost že postala njegov brend!

0

Asmireeee
A si pobral vceraj kej denarja od ljudi, tako kot si ga za garaze?
Ljudje te predobro poznajo, tisti ko te ne, pa te se bojo🤔🤔

0

Pa če to nč nebojo dosegli no, folk ka vam ni jasn, sam hočeta medijsko pozornost, za delo pa nobenmu ni.

0

Tonč prodnekov pa zgleda sila študiran ko je ponucal besedo “brend”.

0

š e samo en dokaz več, da mešajo meglo in prodajajo bučnice! Upam, da ljudje čimprej spregledajo in nehajo nasedat njihovi “borbi za ljudi”. Pomembni so samo sami sebi ostali jih ne zanimajo, no ravno toliko jih zanimajo kolikor je pač potrebno da s tem polnijo svoj ego.

0

sicer ne vem kaj je s to LIV in z osebama ,ki ju omennjate,zagotovo pa vem,da glede ogrevanja imajo še kako prav…moralo bi biti dosti ceneje kot po slo”,to ,da ne bo, je samo znak enakega enoumja-kot pri vladi…ljudje bodo samo plačevali in to vedno več

0

Nekaj je narobe s temi cenami ogrevanja,govorijo da imamo najceneje ogrevanje mi vš aleški dolini,položnice pa imamo naj večje. Vsi plačujejo manj,Ljublana,Maribor,Celje in tudi tisti manjši kraji. Kako je to mogoče se sprašujem .A smo samo Velenjčani tako razsipni? Samo mi nimamo novih fasad in oken? Čudno vse skupaj. Ko opazujem druga mesta,vidim nimajo novih fasad,pa tudi oken ne . Manj kot v Velenju.Tako da zgleda nekaj lažnjivega in sumljivega.

0

Iz sodelujočih v tej temi se vidi kak podn živi v velenju (Anica ,tonči bonči ,socialist ipd ) To je tipični znak od komunizma opranih možganov ki edino kar ve je pasivno čakat doma na kavču in upat da bo partija za njih vse uredila -tako kot zadnjih 60 let in je zato šlo vse v maloro To so tipiČno volilci komunistične nesnage v stilu “samo da ni Janša ” Podn od podna ! Bečarevič in Sara skušata nekaj dosečt kar bi bilo koristno tudi za take debile na kavču -potem pa pridejo te komunistične ovce (poveČini zablojeni knapi ki so slabši ko babe v Gorenju ) , ki že vnaprej bluzijo eh saj ne bodo nič dosegli in tako podpirajo komunajzarske lopove Ja pa kaj mislite da bosta organizatorja iz svojih žepov plačevala stroške organizacij ,poti v Ljubljano na TV itd Pa res bi bila norca če bi njun denar dajala za take komunkistične ovce Saj noben nikogar ne sili za prispevek -ali je res težko dat 1 euro ko vidiš da je končno nekdo dvignil glavo in se z pokončno držo uprl tem voluharjem ki peljejo velenje v propad

0

Zvonc, vidim da se ti na besedo komunizem in podobne izpeljanke dela čir na želodcu. Predvidevam da si v času socializma bil v plenicah, ko je bil tvoj idol Janša kateremu tišiš nos v rit bil največji socialist(levičar).
Tist ko zagobarja šizofreno babo z dvema petkoma delovne dobe ima hude težave v glavi. Kako lahko nekdo ki ne more poskrbeti za sebe, soli pamet kako je treba skrbeti za celo mesto.
Zvonc skisalo se ti je.

0

Ne pogovarjamo se o osebah ki nastopajo za NAS. Govorimo o položnicah.

Tonč prfukjen balonč prodnikov pa naj nastopi če si upa na odru.

0

Anica T a to je tudi megla

Podžupanja iz vrst SD prebiva v občinskem stanovanju 58 kvadratov , za 289 evrov najemnine, Velenjčani pa protestirajo zaradi dragih položnic .

0

@ponaredek res si pravi ponaredek.
Kk ti veš kok veliko stanovanje ima požupanja in kolk plačuje najemnino.
In kaj je tvoje sporočilo? Ponaredek enkrat, ponaredek vedno. Če pa seb daš nick name ponaredek pol si pa res merodajen da karkoli komentiraš.
Kozarec mleka spij pa direkt v pojstlo, da ti hrbet vidim!

0

a bojo si izplačali božičnicu a ve gdo kaj več ČČČ Lpl

0

Strateški sestanek pa tak.
Nič novega. Vse slišano. In vse zrežirano.
Asmir je s Košorokom sodeloval, ki je hotu potonit PV v žlici vode. Pa sta se mal zagovorila in izdala. Zdj enako dela, za lastno promocijo, ker se pripravlja za čez dve leti. Kk folk ne vidite tega?

0

Robii,
tudi na področju lokalnih oblastnikov ni videti nič novega, vse je že videno, slišano in doživeto. Že 30 let. No, zdaj se jim gre za lastno r.., pa še vedno ne znajo ali pa ne zmorejo pravilno ukrepati. Nekdo jim je moral nastaviti ogledalo v imenu nas, nezadovoljnih občanov.

Če dela AB tudi za svojo promocijo, me v tem trenutku ne briga, še vedno lahko potone. Ima pa j…., ki jih svetniki, ki bi morali delati v našem imenu, nimajo. Prodali so se za svojo eksistenco.

LinkedIn
Share