504 ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Če že stavkajo zdravniki, pa naj stavkajo se elektrodelavci, komunalci, Pup in naj se narod utopi v svoji lastni svinjariji. Smeti bodo ležale na ulicah , na pipah bo samo zrak in kanali bodo polnu govna. Zakaj LIV ne gre na ulice zaradi zdravnikov, ki imajo 10x višje place kot delavci, ki nam odnašajo rit in skrbijo da nas ne zasuje svinjarija . Če ste že tok aktivni, pa dejmo se en protest proti ZDRAVNIKOM in SKORUMPIRANIM POLITIKOM,od katerih nimamo nobenih koristi

0

Volitve se bližajo, živci popuščajo.

0

Stavka komunalnih delavcev bi bila popolnoma upravičena če zaslužijo za KV-kvalificirano delo komaj 1.100 eurov za 8 ur.

Enako policisti, vojaki, medicinske sestre, prodajalke, ….. in

upokojenci če za 40 let dela prejmejo manj kot 1.000 eurov.

0

c c c c pa tako lepe pravljice so komunisti predvajali desetletja-Češ prvih 100 let bo težko nato pa bo komunistični raj ( naivna raja je verjela in hodila v trst po banane in kavo ter jeans -one debele komunistične svinje pa so se krmile z
ruskim kaviarjem ) In danes -zanimivo zakaj ravno sedaj masovni protesti ? verjetno je raja videla kako pedri in lezbijke iz vlade LGBT delijo milijone onim kolesarjem ,pleniČarjem ,brezdelnežem ipd ,pa so skapirali in zahtevajo še zase -popolnoma upravičeno-če je denar za delomrzneže ,migrante ipd debile potem naj bo tud za delovne ljudi Ah ja- pa golob jim je dejal da več denarja ne rabijo ker da ga bodo porabili za neumnosti ??in da naj jedo manj mesa -on pa se po sarajevu krmi ko prase z Čevapi in na stroške delvcev hodi po feštah !

0

ZVONC od tega tvoj voljeni vodja meša drek že šezedeset let trideset let kot komunist,in zdaj trideset let kot vodja stranke debilnih slovencev med oboje spadaš ti hahaha pederček z Bevkove.

LinkedIn
Share