1.41K ogledovPolitika
0

Tile samooklicani nasledniki komunistične partije Jugoslavije ter njihovi bratje po partijski knjižici, fajonisti in janšisti, mi delujejo kot otroci, ki so zapravili vse, kar so njihovi starši, ter dedki in babice mukoma zgradili. Saj poznate tisto – ena generacija ustvarja s pridnim delom, prostovoljno in s srcem, druga pa vse zagoni. A si predstavljate te komunistične potomce in njihove otroke na kakšni delovni brigadi? Kaj bi pa počeli? Namesto lopate bi držali telefone v rokah, delali selfije in čakali na všečke. š e več – ti delomrzneži se klanjajo spomenikoma sredi mesta – gospodu Nestlu Žganku in velespoštovanemu gospodu ter tovarišu Josipu Brozu Titu.

Danes mladina še prdnila ne bo več brez, da ji plačaš. Pri vsej “razgledanosti” jim še vedno ni jasno, da od tipkanja po telefonu še ni zrasel noben krompir pa tudi od sedenja v pisarnah ne. Zato si denar “služijo” z rudarjenjem Bitkojnov namesto z rudarjenjem premoga, ta butasti pa s tem, da nam dvigujejo ceno ogrevanja. Zato pa Azija prehiteva zahod na celi črti. V čem pa naj ta evropska zablužena postkomunistična mladina tekmuje s kitajsko mladino? V debelosti?

Titovi potomci vsi skupaj nimajo toliko denarja, kot ga imata JankoviČev sin ali Janšev brat. Zakaj že? KER TITO NI KRADEL!

Kdo je Titova vnukinja, ki je navdušila družbeno omrežje

Vnukinja velespoštovanega gospoda in tovariša Josipa Broza Tita ter švabice Herte Haas se danes ukvarja z umetnostjo in ne s krajo družbenega premoženja.
Jabolko ne pade daleč od drevesa. Poštenjakinja, pač. Po drugi strani pa tudi JankoviČev sin ni padel daleč od svojega gnilega drevesa, Janševo “drevo” je bil pa itak pravnomočno obsojen lopov zaradi kraje živine po sosednjih kmetijah.

Tito je bil velik jebaČ, od Nemčije, ZDA, GB, Rusije … vse do Balkana. Vi pa nemško piČko danes vidite samo še na internetu, ovce izgubljene.

A ste se kdaj vprašali zakaj ima spomenik Tita na trgu sklonjeno glavo? Sramuje se vas, zato.

0

Bik Joco, ti pa hitro na š ip stop kavice kuhat šiptarjem. Če ne ti bodo še ti pobegnili, lol.

Ogledujete si 1 od 10 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share