1.84K ogledovPolitika
0

Tile samooklicani nasledniki komunistične partije Jugoslavije ter njihovi bratje po partijski knjižici, fajonisti in janšisti, mi delujejo kot otroci, ki so zapravili vse, kar so njihovi starši, ter dedki in babice mukoma zgradili. Saj poznate tisto – ena generacija ustvarja s pridnim delom, prostovoljno in s srcem, druga pa vse zagoni. A si predstavljate te komunistične potomce in njihove otroke na kakšni delovni brigadi? Kaj bi pa počeli? Namesto lopate bi držali telefone v rokah, delali selfije in čakali na všečke. š e več – ti delomrzneži se klanjajo spomenikoma sredi mesta – gospodu Nestlu Žganku in velespoštovanemu gospodu ter tovarišu Josipu Brozu Titu.

Danes mladina še prdnila ne bo več brez, da ji plačaš. Pri vsej “razgledanosti” jim še vedno ni jasno, da od tipkanja po telefonu še ni zrasel noben krompir pa tudi od sedenja v pisarnah ne. Zato si denar “služijo” z rudarjenjem Bitkojnov namesto z rudarjenjem premoga, ta butasti pa s tem, da nam dvigujejo ceno ogrevanja. Zato pa Azija prehiteva zahod na celi črti. V čem pa naj ta evropska zablužena postkomunistična mladina tekmuje s kitajsko mladino? V debelosti?

Titovi potomci vsi skupaj nimajo toliko denarja, kot ga imata JankoviČev sin ali Janšev brat. Zakaj že? KER TITO NI KRADEL!

Kdo je Titova vnukinja, ki je navdušila družbeno omrežje

Vnukinja velespoštovanega gospoda in tovariša Josipa Broza Tita ter švabice Herte Haas se danes ukvarja z umetnostjo in ne s krajo družbenega premoženja.
Jabolko ne pade daleč od drevesa. Poštenjakinja, pač. Po drugi strani pa tudi JankoviČev sin ni padel daleč od svojega gnilega drevesa, Janševo “drevo” je bil pa itak pravnomočno obsojen lopov zaradi kraje živine po sosednjih kmetijah.

Tito je bil velik jebaČ, od Nemčije, ZDA, GB, Rusije … vse do Balkana. Vi pa nemško piČko danes vidite samo še na internetu, ovce izgubljene.

A ste se kdaj vprašali zakaj ima spomenik Tita na trgu sklonjeno glavo? Sramuje se vas, zato.

0

Mater si opleden!!! Janšiste enačiš z fajonko in komunisti oziroma njihovimi nasledniki, in hkrati pišeš,da naj bi se tudi janšisti klanjali spomenikoma. Tebi se je res (verjetno od konjskih kapljic) vse v glavi zmešalo! Priporočam, da poiščeš kakšno strokovno pomoč, drugače nisem prepričan o tvoji časovno odvisni usodi!

0

Res je bil terorist tito tako zelo uspešen ,da je zavozil državo ki je bankrotirala Ah ja -seveda vanjski neprijatelj je kriv ! Tisti neprijatelj (USA) ki ni hotel več kreditirat nesposobne države ki ni vraČala kreditov In brez kreditov -brez denarja kapitalistov je Čudež komunizma propadel Ja pa ja Yugo 45 A bi naj rešil kredite a ga grdi amerikanci niso hoteli kupovat Ja pa čudežno mesto Velenje ki ga je zgradilo udarništvo (pravljice ) -dejansko je cela država plačevala za to zablojeno mesto z kateriim se je partijski vrh hvalil Edino upanje danes je on pritlikavi palček iz Murgl ki še danes ne prizna samostojne SLO in sanja SFRJ in je pripeljal v Ljubljano onega opankarja ki vsak dan kaže zakaj je yuga propadla

0

zvonc, ovca komunyarska, Tito ni potreboval nobenih “vanjskih neprijateljev”, če ste bili pa v partiji takšni voluharji kot si ti.

0

Bik Joco, ti pa hitro na š ip stop kavice kuhat šiptarjem. Če ne ti bodo še ti pobegnili, lol.

0

Ti maš res težave z š ip stop… Po moje ne upaš sem na pir, ko se bojiš, da bi srečal kakega velikega vodjo, albanskega prisklednika… al neki takega… pa bi se slabo končalo, mogoč zate…

0

@Bik, pa da si edini v tem koncu, ki ponujaš brozgo ( ti jo imenuješ kofe ), ko ne bi prišel k tebi. Rajši in pravo kavo si skuham sam, doma. š e žena jo pohvali. Vsaj vem, da mi ni kak bik pljunil vanjo. Neprecenljivo, šipek, med, lipa, žajbelj, limona a nje?

0

Mare&ksiht; a si se pozabu odjavit in prijavit???

0

Tito ni kradel – on in njegovi podaniki so enostavno vzeli kar so hoteli ( obvezna oddaja kmetijskih pridelkov , ropanje gradov , dvorcev in vsega , kar je bilo več vrednega ). Kje so končali predmeti iz naše bližnje okolice ( Grad Turn , Velenjski grad , Vila š iroko , Vila Herberstein …..) ?
Modri vlak , ladja Galeb ,atomska zaklonišča …., vrednost se meri danes v desetinah milijard EUR -ov , ….
Obraz , govoriš kot pionirček z rdečo ruto in modro čepico , izdajajo te pa kosmate noge – oj ta sveta preproščina .

0

Pilanca, čigavi so danes Brioni, Brdo pri Kranju, Grad Turn , Velenjski grad , Vila š iroko , Vila Herberstein … ? Od Titovih potomcev? A da ne? Ja, kdaj so jih pa Tito ali njegovi otroci potem prodali? A da jih niso? Pa menda ja ne, da praviš kako so nove oblasti dobesedno pokradle vso Titovo lastnino po njegovi smrti? A misliš, da je bil Tito kraljica Elizabeta, da je imel v lasti gradove? A o tem Nova24TV nič ne piše? O čem pa piše? O tem kako butasti in nerazgledani ste janšisti? Tudi o tem ne? No, saj tega pa res ni treba pisati. Je splošno znano.

0

@Bik ti si prijavljen Non – Stop, a nje?
Samo janšev(i) debil(i) lahko napiše(jo) in verjame(jo), da so Obraz, Mare, Kapljač… itd ena in ista oseba.

Dobro vas pacient fopa.

LinkedIn
Share