958 ogledovPripombe in pohvale
0

Kot velikega ljubitelja avto-moto scene me razni carshowi interesirajo, v kolikor se le-ti ustrezno organizirani.
V tem primeru upam, da so oglobili nekaj velenjskih frajerjev z ropotuljami, ki konkretno najdejo zivce veliki vecini prebivalcev (npr. crn Golf Mk7, moder Scirroco,…).
Ima kdo kaj vec informacij glede ‘srecanja’?

V garažni hiši v Velenjki potekalo neprijavljeno srečanje ljubiteljev športnih vozil, ukrepala policija

0

srečanje auspuharjev ni prvo, ne zadnje….redno se srečujejo v vseh garažah v velenju – mercator, velenjka, ročnikova garaža glavna postaja,….

auspuharji se zabavajo tako in tako, večkrat opozorjeni tisti, ki bi morali delati red v mestu, a dokler ne bo kaj resnega, ne bo nič…..

0

Predvidevam da Scirocco-ta (sem bil slučajno na prakplacu pred blokom na Kardeljevi) so policisti ustavili pri zdravstvenem domu na mostu. Tip se je tk usral da je policist (sovoznik) mogu it vn in mu razložit da se mora peljati do mesta kjer je varno ustaviti, ne pa stat na sred ceste, pol je pa še marica prišla. Kaj se je pol dogajalo, ne vem, sem imel bolj pomembne opravke.

Kaj se pa dogaja na teh zborih, pa tk vsi vemo.

car1

0

Bravo policija!
Po sobotni akciji se je vsaj malo zmanjšal hrup zaradi predelanih ali iztrošenih avtomobilskih izpuhov. Takšne akcije bi morali redno izvajat ne samo za avtomobiliste ampak za vse udeležence v prometu.

LinkedIn
Share