2.36K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Sramota- kk se je Asmir danes osramotil na seji sveta. Pred folku, ki ga je prej veselo zavajal po druzbenih omrežjih z nerealnimi podatki in izkoriščal njihovo stisko za samopromocijo, je znal dobr govorit in jih pozivat v upor, a danes na seji sveta pa je bil cel bled. Čist se je zgubu no! In ko ma možnost spregovoriti pred svetniki pa čist zmrzne, pogorel do konca.
Se nekot ponavlja zgodba iz njegovega prejšjega delovnega mesta, kjer se je ugotovilo, da ga podprira “metuljček” . Ni seno za goske so rekli star modreci!

0

Namesto argumentiranih odgovorov želite diskreditirati osebe, ki so vam stopile na žulj. “Kill the Messenger”, kajne? Sram naj vas bo!

Odgovorite na spodnji vprašanji;

1. Kako je mogoče, da je npr. v Celju ogrevanje NA PLIN za enako kvadraturo lahko CENEJš E od velenjskega ogrevanja NA ODPADNO TOPLO VODO, oziroma PARO?! Ogrevalni sistem, ki ima surovino za ogrevanje praktično brezplačno je dražji od tistega, ki jo mora nabaviti in to po relativno visoki ceni. Da ne govorim o tem, da kot lastnik (občina Velenje), zakasira samemu sebi (Komunalnemu podjetju) uporabo infrastrukture. In to več milijonov evrov letno! Kot, da bi avtomehanik samemu sebi zakasiral uporabo lastne garaže v kateri popravlja avtomobile, potem bi pa dvignil cene storitev zaradi visokega stroška najemnine.

2. Zakaj pred gradnjo TEš  6 takratna občinska oblast (SD Velenje, SDS š oštanj) ni od odgovornih zahtevala določene ugodnosti za prebivalce doline kot je npr. garantirana poceni dobava tople vode za ves čas trajanja delovanja TEš  6? Zakaj je takratna občinska oblast lobirala in delovala ZA DOBRO projekta TEš  6 in (danes očitno) PROTI prebivalcem doline, čeprav bi moralo biti ravno obratno?

Ne me vabit k županu, odgovorite mi kar tukaj. Bo za odgovor izvedelo več občanov kot v kakršnikoli pisarni ali sejni sobi. Če znate pisarit po tem forumu, boste pa znali še odgovoriti.

P.S. – AnicaT, ne bodi večja janšistka od samih janšistov.

Ogledujete si 1 od 23 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share