2.06K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Sramota- kk se je Asmir danes osramotil na seji sveta. Pred folku, ki ga je prej veselo zavajal po druzbenih omrežjih z nerealnimi podatki in izkoriščal njihovo stisko za samopromocijo, je znal dobr govorit in jih pozivat v upor, a danes na seji sveta pa je bil cel bled. Čist se je zgubu no! In ko ma možnost spregovoriti pred svetniki pa čist zmrzne, pogorel do konca.
Se nekot ponavlja zgodba iz njegovega prejšjega delovnega mesta, kjer se je ugotovilo, da ga podprira “metuljček” . Ni seno za goske so rekli star modreci!

0

A ste ga poslušali? No jaz ga nisem mogla, ker mi je bilo nerodno. Ima se za neki oh in sploh in potem pride na vrsto da bo povedal kaj konkretnega, začne pa kokodakat tam kr neki, brez argumentov, sam neki streli v prazno. In potem se bo trkal po prsih kako je CI dosegla vse kar bo sedaj občina naredila za ljudi. Bruh Bruh! Ko se ve kdo dela- župan se trudi na polno od prvega dne, ko je izvedel za težave občanov. Sam on se ne dere sredi trga o tem. Upam da ljudje ne bodo nasedli Asmirju in njemu podobnim. Naj prevlada resnica in ne laži, ki jih trosijo okrog razni Asmirji, Sare in njima podobni.

Ogledujete si 1 od 23 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share