3.86K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Sramota- kk se je Asmir danes osramotil na seji sveta. Pred folku, ki ga je prej veselo zavajal po druzbenih omrežjih z nerealnimi podatki in izkoriščal njihovo stisko za samopromocijo, je znal dobr govorit in jih pozivat v upor, a danes na seji sveta pa je bil cel bled. Čist se je zgubu no! In ko ma možnost spregovoriti pred svetniki pa čist zmrzne, pogorel do konca.
Se nekot ponavlja zgodba iz njegovega prejšjega delovnega mesta, kjer se je ugotovilo, da ga podprira “metuljček” . Ni seno za goske so rekli star modreci!

0

BuddhaMonk,
strinjam se.

0

Ni vajen javnega nastopa. Nič zato.
Se pa bori.
podaja dejstva.
š karja zupan so na limitu.
vsi dobro vedo, da naslednja napačna poteza pomeni odstop in slovo župana.

Mi to vemo, čutimo, vidimo.

0

Evo ga, pa sem se prebil do konca.:)

Je bilo koristno. š karja je kultiviran in se trudi na vse odgovarjat. Župan se je na trenutku težko zadrževal in mu je na trenutke malo arogance izkazal (“ne vem če ima smisel, da še enkrat razlagam” mu je enkrat ušlo). Bajčeva vsebinsko ne more parirat, a ji tudi ni potrebno. Ona je tam, po mojem mnenju, zarad sposobnosti vodit medijski pritisk. BešareviČ je deloval kultiviran in se je tudi trudil na vse odgovarjat. Dejansko je celotna razprava bila kar spodobna. Osvetlilo se je precej vidikov (preveč, da bi tu našteval). Vendar pa menim, da zasluga gre pritiskom civilne iniciative. Mislim, da si zaslužijo pohvalo in zahvalo za dosedaj opravljeno. Ne morem se znebiti občutka, da brez tega ropotanja ne bi bilo določenih ukrepov (znižanje cene s strani TEš , pregled anomalij in še kaj) in postopanj (predlagane spremembe v državnem zboru).

@AniciT bo pa šef moral ušesa naviti. Na seji je kritiziral Bajčevo zarad osebnih diskreditacij, tule gor se pa enaka orožja uporablja.:)

0

Hvala @StefanG. Sem vedel, na kateri naslov se moram obrnit.:) Zdaj moram samo še 3 ur časa najti.:D Očitno bo danes to moj spremljevalec ob delu namesto glasbe.

Točka 10 je tista, ki nas tu zanima.
https://www.velenje.si/session/10-seja-sveta-mestne-obcine-velenje/

0

folk se krega kero stranko podpira, medtem pa nas kradejo iz vseh strani 😀 bravo res.. boli me kurac al si sds, sd, al da plešeš… če si kradlivc si kradlivc…

0

Sejo vidite na: www.velenje.si
Video posnetki sej

0

kur.a je nekih novih nickov na velenje.com

mal pa dela prpa onim na mov

0

AnicaT
Kdaj boste občinarji pokazali svoje položnice in najemne pogodbe?

0

Anica anica, ti si pa pa ena odslužena ……. !

0

Zvonc smrduh, ti Dr.Žerdinu nisi niti do kolena da mu ga saj povlečeš…

0

Teptač, od kod pa je ta topla voda, ki se pretaka po ceveh? Termalna voda iz Topolšice?

0

Obraz, glede navedbe o uporabi ODPADNE TOPLE VODE si mimo vsekal. To pove vse. Se pa strinjam z nekaterimi prej navedenimi komentarji, ki lepo govorijo o tem, da nekdo zavaja ljudi. Ni vse, kot bi lahko bilo, a navsezadnje bo treba priznati, da ni nič več napol zastonj. Tudi meni ni všeč, da moram plačevati položnice, pa kljub temu ne govorim laži.

0

Namesto argumentiranih odgovorov želite diskreditirati osebe, ki so vam stopile na žulj. “Kill the Messenger”, kajne? Sram naj vas bo!

Odgovorite na spodnji vprašanji;

1. Kako je mogoče, da je npr. v Celju ogrevanje NA PLIN za enako kvadraturo lahko CENEJš E od velenjskega ogrevanja NA ODPADNO TOPLO VODO, oziroma PARO?! Ogrevalni sistem, ki ima surovino za ogrevanje praktično brezplačno je dražji od tistega, ki jo mora nabaviti in to po relativno visoki ceni. Da ne govorim o tem, da kot lastnik (občina Velenje), zakasira samemu sebi (Komunalnemu podjetju) uporabo infrastrukture. In to več milijonov evrov letno! Kot, da bi avtomehanik samemu sebi zakasiral uporabo lastne garaže v kateri popravlja avtomobile, potem bi pa dvignil cene storitev zaradi visokega stroška najemnine.

2. Zakaj pred gradnjo TEš  6 takratna občinska oblast (SD Velenje, SDS š oštanj) ni od odgovornih zahtevala določene ugodnosti za prebivalce doline kot je npr. garantirana poceni dobava tople vode za ves čas trajanja delovanja TEš  6? Zakaj je takratna občinska oblast lobirala in delovala ZA DOBRO projekta TEš  6 in (danes očitno) PROTI prebivalcem doline, čeprav bi moralo biti ravno obratno?

Ne me vabit k županu, odgovorite mi kar tukaj. Bo za odgovor izvedelo več občanov kot v kakršnikoli pisarni ali sejni sobi. Če znate pisarit po tem forumu, boste pa znali še odgovoriti.

P.S. – AnicaT, ne bodi večja janšistka od samih janšistov.

0

@StefanG in @AnicaT kot občinarja bi se lahko v službi pozanimala, kje se da videt posnetek seje in nam to prilimala, da si sami ustvarimo mnenje. Saj s tem ni nič narobe, mar ne?:)

0

hja partijo z komunajzarjem žerdinom na Čelu je asmir kar dobro predrmal in zgornji diskutanti ki so le poslušne komunistične ovce sedaj namesto da se pridružijo inciativi blejajo proti inciativi kot pred kratkim proti janši V glqvnem za dobrim konjem se zmeraj praši -ovce komunističnee pa rabi žerdin in komunistična drhal da drži rajo še naprej v šahu Podn od podna v tem velenjkovcu

0

A ste ga poslušali? No jaz ga nisem mogla, ker mi je bilo nerodno. Ima se za neki oh in sploh in potem pride na vrsto da bo povedal kaj konkretnega, začne pa kokodakat tam kr neki, brez argumentov, sam neki streli v prazno. In potem se bo trkal po prsih kako je CI dosegla vse kar bo sedaj občina naredila za ljudi. Bruh Bruh! Ko se ve kdo dela- župan se trudi na polno od prvega dne, ko je izvedel za težave občanov. Sam on se ne dere sredi trga o tem. Upam da ljudje ne bodo nasedli Asmirju in njemu podobnim. Naj prevlada resnica in ne laži, ki jih trosijo okrog razni Asmirji, Sare in njima podobni.

0

Poslušajte kaj je včeraj dr Žerdin povedal na seji o Asmirju. To je to!
Vam to vse pove!

0

Vsak dialog mora potekati argumentirano. In… Asmir je pač nekako pogruntal, da z glavo skozi zid ne gre. Proti dejstvom ne gre, lahko se le doseže neki kompromis. Da bo nekako najbolje za vse.

0

SDS-ove svetosti so bile tiho kot miške.

0

A je kje posnetek?

0

Joj Asmire
Kk se ti da furat to laznivo igro.
Si kupu drve, si kupu toplotno…si delu fasado…
A ti ni vceri g. Miklavzina lepo povedu. Pa se kr si gor ne prides…
Bogi
Resss
Resnica tvoja se pride….verjemi…

0

Tega človeka itak celo Velenje pozna, najbolj pa knapi in njegovi sosedi iz Stantetove. Oboje je žejne pelal čez vodo.
Sploh ne vem kk so mu lahko spet nasedli.

0

Ni pogorel. Sem poslušal celo sejo. Mislim, da je začel razumet in upoštevat moč argumentov in stroko . Pac ni tak kot nekateri debili, ki gonijo samo svoj prav in ne vidijo dveh plati resnice

LinkedIn
Share