5.12K ogledovZa dobro jutro
0

V 2. svetovni vojni so nacisti pobili 6 milijonov judov in 27 milijonov Sovjetov. Pri tem pa so se slednji dvignili proti nacizmu, ga premagali in celo osvobodili jude iz nemških taborišč smrti. Danes, 9. maja je uradna obletnica sovjetske zmage nad nacizmom. Nihče drug ni skupaj z njimi osvobodil Berlina, sami so ga. Za ceno 27 milijonov ljudi! Pa niso nikoli “jokcali” o kakšnem holokavstu. Za “nagrado” je danes Evropa prepovedala Rusom nastop na Eurosongu, Izraelcem, ki niso ne v Evropi, niti so se borili, pa ravno na to obletnico dovoljuje nastop. Kljub 15.000 pobitim palestinskim otrokom, kar je več kot vseh padlih otrok v vseh vojnah sveta v zadnjih štirih letih. To so zgodovinska dejstva, ki jih nihče ne more izbrisati. Predvsem pa enormna zgodovinska krivica do ruskega naroda.

Kar pa se naše predstavnice tiče – če bi bila pametna, bi zaradi nastopa izraelske predstavnice bojkotirala finalni nastop in tako požela naslednji dan marsikateri aplavz v svetovnih medijih, ter dobila podporo ogromnega števila poslušalcev po svetu. Tako pa bo že naslednji dan po nastopu pozabljena od celega sveta. Velike zvezde so predvsem pametne. Posluh je šele nekje na petem, šestem mestu.

Nastop genocidnega Izraela na izboru za pesem EUROvizije bo tako za večne čase ostala sramota za organizatorje, za Švedsko, za Evropo in za celotno človeštvo.

gosjak Odgovor na diskusijo 3 dnevi nazaj
0

Ti si res lažnjivi bedak, ksiht, lump, kašljač, Darc…

Wikipedija: V zadnjih tri tisoč letih pomeni Izrael v splošnem in religioznem smislu tako območje Izraela kot celoten judovski narod. Prva zgodovinska omemba besede Izrael je na zmagoslavni granitni plošči faraona Merneptaha iz poznega 13. stoletja pr. n. št., ki je vladal Egiptu od leta 1213 do 1203 p. n. št.[25] Zadnji dve vrsti hieroglifov se nanašata na njegovo zmagovito bojevanje v Kanaanu.

In še: Izrael predstavlja versko in geografsko središče Hebrejcev in judovstva že od biblijskih časov. Sodobni Izrael temelji na odločitvi Organizacije združenih narodov iz leta 1947 o delitvi območja na judovsko in arabsko državo.

Leta 1047 se je Izrael samo razdelil! Kakšno komunajzarsko bedasto potvarjanje dejstev in argumentov!

Pa saj nam je jasno; ti, zabluzeni levak komunistični, ali trosiš laži, trolaš, ali pa namesto argumentov začneš po vzoru in vzornikih z diskreditacijo, žalitvami, nebulozami na  osebnem nivoju. Kako pa ti veš da nimam niti izpita za avto in samo 6 razredov OŠ, si prepričan? Pa se ti ne zdi, da se kar veliko posameznikov, tako mladih, kot starejših, moških in žensk, vozi s skirojem, a to je slabo? Da ne omenjam po mojem skromnem mišljenju pomanjkanje tvoje skrbi za podnebje, katere bi se moral malo več zavedat saj tvoje travce ob gledanju eurovizije in drkanju na binarce onesnažujejo okolje bolj kot kak turbo terenc!

BikJoco Odgovor na diskusijo 5 dni nazaj
Ogledujete si 1 od 30 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share