5.09K ogledovZa dobro jutro
0

V 2. svetovni vojni so nacisti pobili 6 milijonov judov in 27 milijonov Sovjetov. Pri tem pa so se slednji dvignili proti nacizmu, ga premagali in celo osvobodili jude iz nemških taborišč smrti. Danes, 9. maja je uradna obletnica sovjetske zmage nad nacizmom. Nihče drug ni skupaj z njimi osvobodil Berlina, sami so ga. Za ceno 27 milijonov ljudi! Pa niso nikoli “jokcali” o kakšnem holokavstu. Za “nagrado” je danes Evropa prepovedala Rusom nastop na Eurosongu, Izraelcem, ki niso ne v Evropi, niti so se borili, pa ravno na to obletnico dovoljuje nastop. Kljub 15.000 pobitim palestinskim otrokom, kar je več kot vseh padlih otrok v vseh vojnah sveta v zadnjih štirih letih. To so zgodovinska dejstva, ki jih nihče ne more izbrisati. Predvsem pa enormna zgodovinska krivica do ruskega naroda.

Kar pa se naše predstavnice tiče – če bi bila pametna, bi zaradi nastopa izraelske predstavnice bojkotirala finalni nastop in tako požela naslednji dan marsikateri aplavz v svetovnih medijih, ter dobila podporo ogromnega števila poslušalcev po svetu. Tako pa bo že naslednji dan po nastopu pozabljena od celega sveta. Velike zvezde so predvsem pametne. Posluh je šele nekje na petem, šestem mestu.

Nastop genocidnega Izraela na izboru za pesem EUROvizije bo tako za večne čase ostala sramota za organizatorje, za Švedsko, za Evropo in za celotno človeštvo.

gosjak Odgovor na diskusijo 3 dnevi nazaj
0

Kam to vse pelje ,ko že uvoženi narekujejo kako naj živimo domačini in z kom naj se družimo   Počasi eurosonga ne bomo već rabili ampak bosta iz  zvočnikov minareta  džamije krulila imam in jankovič pod diktirko onega pritlikavega palčka iz murgl

zvonc08 Odgovor na diskusijo 6 dni nazaj
Ogledujete si 1 od 30 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share