2.05K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Eno vprašanje vsem, ki ste bili včeraj na shodu na titovem trgu: ZAKAJ NISTE PLESALI???

0

Jebi ga, prišli so računi za vaše zablode.

0

Pa kje ste temu Alfu dovolili, da daje bedne izjave. Ko nima dva petka delovne dobe.
Podn od podna.

0

nobedendrug5-še enih par JankoviČev pa bo…a ne!

0

Zakaj po nepotrebnem netiš požar? Ljudje v šaleški dolini smo močni, kleni, od knapov kovani. Že od nastanka Velenja. Vsaka čast Ljudski iniciativi v Velenju, upam da se jim z vsemi močmi pridružita tudi š oštanj in š martno ob Paki. Vsi se bomo pravično borili za vse prebivalce v teh občinah, in morda tudi cele Slovenije.

0

oh oh oh spet imajo debili kot je ksihtič ipd rešitev za lopovščino komunistov ! pa jasno kriv je janša in SDS -mater je res ta JJ super dober -vsepovsod je zraven Kje so pa kaj bili oni kolesarji iz ljubljanske opankarjeve podružnice a la pleničar jenul ,nika kovač ipd Genialna prilika da bi se fajonka na čelu kolesarjev vozila okoli spomenika teroristu titu

0

Vse lepo in prav , vsak namen ki korosti ljudstvo podpiram ! Ampak ona, blonda. Ki je govorila pa prosim od kot jemljete takšne maloumneze, brez kančka besednega zaklada, ki zali vse povprek. Vse , kar ste dobrega naredili , ste osramotili z parimi svojimi stavki z gostiliško retoriko in zahtevami , ki niti približno niso realne! š e enkrat podpiram menem , ne pa izvedbe , ki je mejila na slabo Balkasno serijo!

Iztok š .

0

Eno vprašanje vsem janšistom. Zakaj včeraj niste skupaj z rajo prišli protestirat proti visokim položnicam in trenutni občinski garnituri?

MRš , PIĆKE DVOLIČNE, POKVARJENE!

0

Jaz se resno sprašujem, kako bi potekal protest, če bi Janša bil namesto Goloba. Položnice bi bile enako visoke, ker Ljubljana nima nekega vpliva na to ceno in višino…

Včerajšnji protest ni bil proti Golobu, ampak proti KPV in Velenjskem, š oštanjskem in županu š martnega ob Paki…

0

nobedendrug5,
točno tako.

0

Kot pravi Niet. Mi smo pripravljeni kritizirati svoje izvoljence, ko kaj počnejo slabo, ali narobe. Opozicija pa svojemu velikemu šefu ne upa gledat pod prste…
In če bo treba, bomo svoje tudi potegnili z višine nazaj na trdna tla.
Večni problem pa je: Ni alternative. Ker so nas prejšnji nategnili, ker nas tile sedanji nategujejo, tretjega pa ni…
Morda bi za dobro plačilo lahko uvozili pravi kader za trdno Slovenijo.

0

Ker so pokazali nezadovoljstvo plesu. Niso tako kot vi. Kar koli vaš firer reče plešete kot vam narekuje. Pa je prav ali ne.
In pa malo ste že presrani s tem plesom. Politika vas jebe že cel čas, vi se pa zaradi politike prerekate in jebete eni druge. Eh kdaj vam bo prišlo iz riti v glavo. Nekateri se že prebujajo vi pa še vedno trajblate eno in isto. Brez napredka. Kvečjemu samo navzdol.

LinkedIn
Share