1.21K ogledovŠoštanj
0
0 Comments

SDS in SD, z roko v roki, skupaj ropata, že leta in leta slovensko zdravstvo. Enako sta prijateljsko sodelovala, pri ropanju B6 v š oštanju, v času izgradnje. Zato pa je stal davkoplačevalce 1 milijardo 400.

Radio SLO 1. program 26. 2. ob 8.h zlutraj.

O ropanju Slov. zdravstva, pa bi lahko veliko povedala Slo. predsednica, njen mož in njune davčne oaze, po svetu. RS 1.PR. 8.00 26.2.

Star pregovor pravi, da ima vsak narod takšne voditelje, kot si jih zasluži. Jaz pa mislim, da si ta država zasluži voditelje, ki imajo slovenijo radi. Ljudi z srčno kulturo, poštene in sposobne.

Žal pa v politiko vstopajo, razen redkih izjem ljudje, kateri vidijo to kot najkrajšo pot do oblasti in denarja. Važno je, da te nekaj ovc izvoli, nihče pa te ne vpraša, kaj si že naredil, kaj si po izobrazbi in kaj znaš. Plača je pa taka, kot od univerzitetnega profesorja.

Trdim, da če bi imeli na čelu države pokončne ljudi, predvsem pa sposobne in poštene, bi pa lahko bili druga š vica.

BOBER 2009 Odgovor na diskusijo 8. junija, 2024
0

Za kakšnega pol leta sem se aktiviral v eni izmed političnih strank. Dovolj časa je minilo, da sem spoznal, da ne spadam zraven, ker so bila dejanja nasprotna od izgovorjenih obljub. S poznal sem tudi da SDS ni nedožna, ni pa najhuša izkoriščevalka slovenskega naroda.

BOBER 2009 Odgovor na diskusijo 8. junija, 2024
Ogledujete si 1 od 5 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share