842 ogledovZa dobro jutro
0
0 Comments

Pa dajte svetniki Sds spreglejte .
Dokler boste takšnega liderja na protestih podpirali
Vas ne bo nihče jemal resno, vsi se ga branijo
,vi ste ga pa komaj dobili.
Simon ukrepaj.
Zato me juče ni bilo.

0

ti je zmanjkalo tablet ?

0

zamudili so svoj vlak, prav tako Medo, prav tako Hribar…..namesto, da bi protestiral za narod, gleda na toplem na računalnikom, če delajo kamere

0

SDS ima svojega člana v nadzornem odboru Komunalnega podjetja Velenje, vse jasno? Vrana vrani ne izkljuje oči

0

Lastnika Komunale Velenje sta SD (Velenje) in SDS (š oštanj). V tržnem gospodarstvu je interes lastnika, da njegova firma zasluži čim več. Po drugi strani pa naj bi župani in svetniki delali v dobro prebivalcev. Torej v tem primeru čisto nasprotje interesov. Če k temu dodamo, da je Komunala Velenje monopolist na področju ogrevanja gospodinjstev v občini, je vloga lokalnih politikov popolnoma jasna. Pokrasti ljudi kolikor se le da.

Gremo naprej. Ti pizduni celo namerno delajo na tem, da narod znori, nato pa bodo prišli z “idejo” o novi toplarni, namesto ogrevanja preko TEš -a tako, kot so pred leti prišli z idejo o TEš  6, in o novih delovnih mestih. In zopet se bo na veliko lagalo in kradlo pri tem “vsesplošno koristnem novem projektu za dolino” tako, kot se je že pri TEš  6, kjer zaradi dokazano pokradenih več sto milijonih evrov do danes ne sedi niti en sam od teh lopovov, ki “dolini in narodu želijo samo dobro”.

Medtem pa š aleška dolina še naprej umira na obroke (že 30 let), ostala Slovenija pa nas prehiteva po levi in po desni. Nekoč vzorno mesto bivše Jugoslavije so ti samooklicani nasledniki Tita spremenili v leglo politične lopovščine in pokopališče delovnih mest.

0

Kwa je Zvonc, piČkica?! A zdej pa zagovarjaš komunyare?! Itak. Enkrat komunyara, vedno komunyara. Pa naj bo to SD-jeva komunyara, ali SDS-ova komunyara. Bednik.

LinkedIn
Share