783 ogledovRazmišljanja
0

Tako danes poroča ameriški CNN. Rusija je za 13 x povečala prodajo nafte Indiji, ta pa jo naprej prodaja ZDA. In medtem, ko se ZDA, Indija in Rusija bogatijo, evropsko gospodarstvo počasi umira, kar se kaže tudi na minimalni rasti evropskega BDP-ja. Evropa pa medtem pridno upošteva sankcije proti Rusiji in kupuje nafto od ZDA. Kot, da to ni dovolj, američani počasi zmanjšujejo in umikajo svojo pomoč Ukrajini in pravijo, da bo že EU poskrbela za denar. Denar, ki seveda gre za nakup ameriškega orožja. Za piko na i pa je koruptivna ginekologinja Ursula von der Leyen napovedala ponovno kandidaturo za naslednji mandat na mestu predsednice Evropske komisije. Tistega tako opevanega hitrega vlaka v EU ni več. Tudi Bruselj je presedel na počasnega slovenskega, ki potrebuje iz MB do LJ en dan. In potem se čudijo zakaj imata Putin in Trump tolikšno podporo pri ljudeh. Kdo pa naj jo ima? Ginekologinja Ursula, ki jo ljudstvo nikoli ni volilo in izvolilo??

https://edition.cnn.com/2024/02/19/europe/russia-oil-india-shadow-fleet-cmd-intl/index.html

P.S. A se spomnite Južnega toka, ki bi tudi v Slovenijo dovažal poceni plin iz Rusije, ki bi nam danes omogočal nizke položnice in cene blaga? Politika se je takrat odločila, da bo samo severna Evropa dobivala ta plin preko Severnega toka. Potem pa so ZDA poskrbele, da ga tudi oni nimajo več. No, ga imajo pa zato danes ZDA.

Ovce, a bo? Seveda bo. Le glejte, da boste volile iste evropske poslance kot ste nazadnje.

0

So tudi druge plati nemških sankcij ko se Človek vpraša koga sankcionirajo nemci (ruse ali ukrajince ) -med ostanki ruskih raket izstreljenih na Ukrajino so našli elektroniko made in germany Novinarji so sledili pot -od nemških tovarn do turčije in od tam v Rusijo (turčija ni član EU in ni zavezana za sankcije ) Torej spet nemci ki zmerj delajo pizdarije ! EU komisarka ursula pa je itak marioneta angele merkel in je nemško vojsko spravila na kolena v času ko je bila minister za obrambo Angela merkel pa je prijateljevala z Putinom in gradila plinovod od Rusije po severnem morju do NemČije (to so že bile priprave za agresijo na ukrajino ) Tudi ex nemški kancler je zaposlen v putinovi gfirmi Gasprom Trump je dolgo opozarjal Nemce na odvisnost od rusije in neizoplnjevanje obvez nemčije do nato (2% BP) ,a so se Nemci norČevali -Češ naj plačajo amerikanci in naj se ameriški mladeniČi borijo namesto evropskih pederjev in lezbijk iz LGBT In ko je Putin napadel ukrajino Nemčija dolgo ni pomagala Ukrajini -ko je pa postalo obnašanje nemčije že smešno pa so Nemci poslali kot pomoč neuporabne šleme iz nekdanje vzhodnonemške vojske Pozneje je nemČija vedno znova ovirala pomoč ukrajini -nazadnje z blokado dostave tankov in daljinsko vodenih raket z katerimi bi lahko ukrajina zaustavila oskrbovalne poti ruskih agresorjev Skratka -blokade nemČije so ruskim teroristom omogočile da so se vkopali in z obsežnimi minskimi polji fiksirale okupirano Nemčija celo skuša blokirat dostavo ameriških avionov ukrajini -Češ da bi to razširilo spopad?? Ukrajince so silili v ofenzivo brez podpore aviacije in protiletalske obrambe -to pa nikjer na svetu ne more uspet itd itdDanes ko ukrajincem zmanjkuje municije za topove nemci iščejo gradbeno dovoljenje za tovarno ker tudi nemška vojska baje nima municije več kot za 3 dni vojne Slučajnost ali namerno bremzanje komunistične vlade spd v Nemčiji

Ogledujete si 1 od 8 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share