627 ogledovPolitika
0
0 Comments

Čedalje več zanimivih podatkov prihaja v javnost, čedalje bolj tudi dejstva, da z obračunom nekaj ni ok. Ne bi se spuščal v druge stvari, ki jih obe strani prikazujeta, pišeta o njih, tu bi se predvsem orientiral na dejstva, ki bodejo v oči in kažejo na slab sistem obračuna.
Večja družba nas je bilo in predstavil bi tri primere, podkrepljene s položnicami.
1. isto naselje blokov, isti upravnik, ista izolacija, približno ista kvadratura, isto število ljudi,…..prvi mesec oboji približno enaka zneska, drugi mesec eni “isto odprti radiatorji”, drugi zaradi odsotnosti bolj kot ne večina meseca ugasnjene…tisti s prižganimi isti znesek, drugi, ki so zelo zmanjšali porabo, se jim je za 25 % povečala položnica…
2. zopet ista vrsta bloka, ista kvadratura, 4 člani, ista izolacija, upravnik….kopija..približno isto kurijo, isto prisotni doma ta dva meseca….prvi mesec eno stanovanje 240, drugo 160…..v vmesnem času nobene resne spremembe, nobenega klica na KPV, nobene spremembe….nov mesec, prvi isto 240, drugi tudi :)….se pravi, se poviša za 50 % :)…zakaj, nihče ne ve..
3. Hiša…..brez klica na KPV o kakšni spremembi, v hiši ni bila narejena nobena sprememba….v dobrem pol leta položnica enkrat 240, drugič, 550 EUR, spet trejitč 0 EUR…potem zopet enrkat 0 EUR, potem 600 EUR…nihče ne ve kako izračunavajo, kaok delajo poračune, samo tako narod niti ne more načrtovati stroškov, če skačejo gor dol za 500 EUR, kar ni malo….

in nenazadnje….pri dveh primerih se je ugotovilo, da je bila narejena napaka s strani KPV…zato opozarjam vse, ki sumijo, naj se oglasijo na KVP, saj prihaja do napak…bog ve koliko se vas tega ni lotilo, a dejstvo je, da ni vse ok…v enem od teh objektov ni nihče nič klical na KPV, nič se ni spremenilo zaradi lastnikov, temveč se je delala nekakšna napačna sprememba v sistemu na KPV….

g. župan ja napisal sledeče, KPV seveda ni nič kriva, a v nekaterih primerih je tudi KPV kriva, dejstvo, dokazano…
“Zato popolnoma razumem slabo voljo in stiske ljudi, ki so dobili zelo visoke položnice. To so državna pravila, ki veljajo za vso Slovenijo in s katerimi nimamo ne občine ne KPV nič. Ta pravila so zapisana v državnem pravilniku, na osnovi katerega izvajalci delitve stroškov (in ne KPV) izračunajo porabo”

Ne odlašajte, bodite v prihodnje bolj pozorni na vse postavke

0

Pa dober, bolj ko berem, bolj se mi zdi vse skupaj organiziran napad in načrtno spodkopavanje kredibilnosti točno določenim osebam- kaj vam ni jasno? Če se ne strinjate z zneski (tistimi pravimi-ne tistimi zrežiranimi) na položnici, se osebno oglasite na KP in boste skupaj pogledali v čem je težava. Tudi napake so mogoče ljudje božji!!! Tako pa sedite doma na toplem in userjate iz naslonjača po forumih in podpihujete sovražni govor! Ja, dejstvo je da se življenje draži- vsi to občutimo. Če pa menite da je za vaš znesek na položnici kriva komunala-ja potem pa kar pot pod noge in namesto na trg, na KP reševat oziroma pogledat kaj in kako. Ampak ja, je pa to tudi voda na mlin vsem hujskačem in nasprotnikom župana in vodstva. Ah ja. Dejmo se že enkrat zresnit no! Ok zdj pa hiter besedni napad še na mene- sej vemo kako to gre. 🙂 pa lep sončen dan vsem skupaj!

Ogledujete si 1 od 7 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share