1.34K ogledovPolitika
0
0 Comments

Pa se je končno razkrilo kdo stoji za LIVom in kakšni so interesi posameznikov. Delajo se, da se borijo proti politiki, oni sami se pa grejo politiko. In to z največjim podpronikom teorij zarote. Bravo!
Re.snica jih financira. In resnica je,da bo počasi vse priplavalo na površje. Ne pozabit, drek vedno splava.

Seveda se bo sedaj LIV hitro začela zgovarjati, da oni nimajo nič s tem in bla bla bla. Tako kot sem rekla- drek vedno splava, pa ni važna oblika.

Za konec pa še nekaj besed o g.Zoranu, sicer samo poguglaš in dobiš same zanimive rezultate. Na kratko, oseba, ki obožuje upore oziroma proteste, ruši ruši nema veze kaj pa kako, dvakratni poraženec županskih volitev v Kranju in še marsikaj se prebere. Torej lahko rečem hvala, ampak ne hvala!

0

kako boš v velenjkovcu ki je slika propadle teroristične SFRJ kaj dosegel ? večina z onim pritlikavim palčkom iz murgl še kar sanja o Yugi ki da je bila oh in ah ,nosi rožice k spomeniku terorista Tita in se šopiri -Češ mi smo zgradili velenjkovac (v resnici pa so to polomijo morali financirat vsi jugoslovani ) In nazadnje doma na kavču kritizirajo tiste ki želijo spremembe iz enoumja partije na naprednejše in čakajo da bodo njihovi idoli od fafajonke ,katičke ipd za njih uredili probleme – mesto pa tone ,mladi bežijo v avstrijo Tu ostajajo le mladi od starih partijceev ,ki upajo da bo partija ohranila privilegije z njihov rod Npr mladi kontiči -pa še on je pobegnil v Bosno

Ogledujete si 1 od 15 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share