2.69K ogledovPolitika
0
0 Comments

Pa se je končno razkrilo kdo stoji za LIVom in kakšni so interesi posameznikov. Delajo se, da se borijo proti politiki, oni sami se pa grejo politiko. In to z največjim podpronikom teorij zarote. Bravo!
Re.snica jih financira. In resnica je,da bo počasi vse priplavalo na površje. Ne pozabit, drek vedno splava.

Seveda se bo sedaj LIV hitro začela zgovarjati, da oni nimajo nič s tem in bla bla bla. Tako kot sem rekla- drek vedno splava, pa ni važna oblika.

Za konec pa še nekaj besed o g.Zoranu, sicer samo poguglaš in dobiš same zanimive rezultate. Na kratko, oseba, ki obožuje upore oziroma proteste, ruši ruši nema veze kaj pa kako, dvakratni poraženec županskih volitev v Kranju in še marsikaj se prebere. Torej lahko rečem hvala, ampak ne hvala!

0

Ti si bolan kakšne bruhaš!
Resni.ca je zakon!

0

Evo ga pa se razkriva vsa resnica okoli LIV…se že kaže pravi obrazek kuštravca in klovnese…VEDU SEM , da jih od zadaj podpira politična stranka protestov in uporov ter rušitev…toliko o tej borbi za malega človeka.. NA KOZLANJE MI GRE…

0

Bo nekaj na tem, brez skrbi… Ker iz čistega mira StevanoviČ kar ne bi hodil v Velenje zbirati podpise… Če bo kaj dosegel, super. Drugače se pa karte odpirajo….

0

A na stran FB, kjer je LIV si ne upate napisat? Tukaj se kot krokarji zbirate in obirate meso.

Uradni odgovor LIV-a je: “Z današnjo kampanjo LIV NIMA NIČ … Stranka Re.snica je vložila predlog zakona za znižanje davka za vse energente. Zdaj je v Velenju s svojo kampanjo, ki nima nobene direktne povezave z LIV. Za kampanjo kot tako tudi ne bi vedeli, če ne bi bila del nje tudi naša Lidija š olinc, ki pa jo jaz izjemno spoštujem, saj je zelo srčna in načelna ženska. Kdor začuti, da bi kampanjo stranke podprl, naj gre podpisat, drugače pa, kot rečeno, s to zadevo LIV nima nič, razen tega, da je morda Re.snica v nas prepoznala gonilno silo za premike na tem področju in se za delovanje odločila tudi sama … V končni fazi pa je pomembno zgolj eno … Da se položnice znižajo!!! In da odgovorni na vseh nivojih prevzamejo odgovornost za nastalo stanje …”

0

kako boš v velenjkovcu ki je slika propadle teroristične SFRJ kaj dosegel ? večina z onim pritlikavim palčkom iz murgl še kar sanja o Yugi ki da je bila oh in ah ,nosi rožice k spomeniku terorista Tita in se šopiri -Češ mi smo zgradili velenjkovac (v resnici pa so to polomijo morali financirat vsi jugoslovani ) In nazadnje doma na kavču kritizirajo tiste ki želijo spremembe iz enoumja partije na naprednejše in čakajo da bodo njihovi idoli od fafajonke ,katičke ipd za njih uredili probleme – mesto pa tone ,mladi bežijo v avstrijo Tu ostajajo le mladi od starih partijceev ,ki upajo da bo partija ohranila privilegije z njihov rod Npr mladi kontiči -pa še on je pobegnil v Bosno

0

Boljš resnica kot krivica.

Boljš 10 svetnikov resnice kot 10 svetnikov SD krivice.

0

Zvonnc A je srbin SevanoviČ že tvoj prijatu popolnoma si zglazu?Kaj poreče na to tvoja čefurka od žene ki je hrvatica?

0

AnicaT, zakaj se pa skrivaš za neznan? Se pa ja vidi tvoj slog pisave

0

TNT, se na kilometer vidi – eni še nicka ne upajo objavit.
Sicer pa, komu LIV škoduje, koga ogroža ? Mogoče prisklednike v javnih službah, ki se bojijo za svoje stolčke in jih je vedno več ? Prav ti so največji problem vse večje draginje…

0

ZVONC
No in kaj sedaj tvoje drži tu,tastar ,ki še vedno upa na privilegije ki jih omenjaš v postu ali le prevaga SP in tako imenovano dvoživkarstvo.

Dobro bi bilo ,če bi kdaj ta svoj komentar tudi prebral ,če ne bo šlo prosi svoje bljižnje,boš videl ti bodo rade volje povedali tudi glede na foh,da je tvoje pisanje vedno istega komentarja na bilo kašno temo, samo malo obrnjene besede , popolnoma enako zdravsvenemu stanju tistega,ki vedno išče ključe .

0

Če bo iz LIV nastala samostojna lokalna stranka, ki se bo še naprej borila za malega človeka, imajo 100% moj glas. Če se bodo pa “prišlepali” h kateri koli obstoječi stranki, pa ne.

Ko se kuha golaž (za naš denar), ali ko je Nina Pušlar (za naš denar) na Titovem trgu, ali ko se gre za sendvič in Pingo sok (za naš denar, seveda) v Ljubljano podpirat kriminalca Ruparja, so vse prodane politične qurbe zraven, ko se gre pa resnično za pomoč malemu človeku, pa vsi tiho – ali celo proti.

MRš !

0

na koncu nas bodo SD koprive hotele prepričati še, da je ogrevanje v bistvu zelo poceni, samo nam je LIV oprala možgane s tem, da je to drago

0

Obraz-,
tudi jaz tako razmišljam.

0

Bucthman še za pedeset let nazaj bi vam zaračunal razliko,ker ste edini v Sloveniji imeli za tričetrt zastonj ogrevanje.To razliko bi pa razdelil med nas ,ki že skoz plačujemo tržno ceno.Seveda to so vsi tisti ki niso priklopljeni na toplovod.

0

Danes sem po dolgem času pogledala na diskusije, in dolgo spet ne bom.
Politično oprani možgani, eni napadate tako kot da bam hoče LIV vzeti delovno mesto. Aja, vas je strah konca lagodja?
Ste brez empatije za tiste, ki so trdo delali tretjino ali celo več svojega življenja in zdaj komaj shodijo skozi mesec zaradi požrešnosti monopolistov. Kdo stavka v naši državi? Javni uslužbenci. A to pa vas ne skrbi? Za vaš denar? Velikokrat jih plačate. Premislite, razmislite.
Toliko žaljenja ljudi, pa kogarkoli, zame ni sprejemljivo. Spoštovanje do sočloveka je osnova.
Le počakajte, morda boste tudi vi sedli na stol revščine.

LinkedIn
Share