627 ogledovPolitika
0
0 Comments

Po državah izven Rusije je v mreži zunanjih diplomatskih predstavništev za Putina volilo:

Athens: 59%
Rome: 38%
Berlin: 10%
Helsinki: 9%
Vienna: 7%
London: 6%
Belgrade: 3%
Warsaw: 3%

Tukaj je jasno kakšno podporo bi na volitvah v Rusiji Putin imel, če bi bila volišča po Rusiji brez nadzora kakršnega je imel tudi Tito leta 1945,

ko se je volilo s kroglicami, ki so v volilnih skrinjicah skakale, ( bile so iz kavčuka), da so vsi na volišču vedeli kam je volivec odvrgel kroglico, kam je oddal svoj glas.

In v kolikor tako v Jugoslaviji takrat in zdaj v Rusiji nisi glasoval kakor pričakuje oblast si takoj na spisku za specialno obravnavo.

Smrt komunizmu, Antifa, levakom, …. smrt zagovornikom posiljevanja, morilstva, diktature, krajam, lažem, …. vsemu temu kar je levičarstvu v DNK za prevlado nad ljudmi.

Na takih ikonah naj bi zganjali turizem v mestu kjer so veliki večini umrlih med drugo svetovno vojno na spomenik pripopali rdečo zvezdo in si levaki prisvojili smrt naših svojcev za svojo puhlo propagando češ, da so se vsi žrtvovali za komunistične ideje.

Zganjanje turkizna na tak način je kot da bi nosili vodo v rešetu. Projekt turizma v mestu je obsojen na propad.

0

Tk kot je gosjak napisal “Neznan, vprašal te bom, kam se boš skril ko bomo komunisti prevzeli oblast ???” Ja pol boš pa videl hudiča…Eh sem se malo hecal, če hočeš videti hudiča, lahko greš pogledat v okolico š entilja.

Ogledujete si 1 od 5 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share