923 ogledovPolitika
0

Protestniki komunyarskega društva protez in slušnih aparatov bi danes imeli 3 x večje pokojnine, kot so imeli plače, lol. Pojdite na zahod in povejte to njihovim upokojencem, da se vam bodo lahko tri dni skupaj smejali.

Zdravniki tudi stavkajo in grozijo, da bodo odšli v tujino. Komaj čakam, da zapustijo Slovenijo in gredo v Nemčijo odstranjevat želodce zdravim ljudem. Nemci pa verjetno tudi.

Sodniki tudi stavkajo. Zaradi česa že? Zaradi vseh kriminalcev, ki so jih izpustili na prostost?

Najnovejše. Stavkajo tudi uslužbenci operaterji klicev na pomoč na številko 112. Pri tem zagotavljajo, da bo številka (klici) delovala nemoteno. Torej vas je veliko preveč in je vse stavkajoče treba nemudoma odpustiti.

Drage moje janšistične, zdravniške, sodniške, ter ostale komunyarske ovce. V Sloveniji imamo že več kot trideset let tržno gospodarstvo po vzoru zahodnih držav. V tržnem gospodarstvu so ljudje plačani po učinku, upokojenci pa glede na višino vplačanega denarja, ki se nahaja na njihovem OSEBNEM pokojninskem računu. Glede na vse okoliščine bi dejal, da ste vsi našteti, ki ste na puklu nas davkoplačevalcev celo dolžni vrniti del plače oz. pokojnine.

MRš !

A se sploh zavedate kaj pomeni pokojninska reforma? Mladi bodo začeli vplačevati pokojninski prispevek ZASE in ne ZA VAS. To pomeni, da bo pribl. 35-40 generacij ostalo BREZ POKOJNINE. Zato se te reforme ne upa izpeljati nobena vlada. Mladi so vaši otroci in vnuki za katere se vam očitno sladko yebe.

LinkedIn
Share