922 ogledovPolitika
0

Protestniki komunyarskega društva protez in slušnih aparatov bi danes imeli 3 x večje pokojnine, kot so imeli plače, lol. Pojdite na zahod in povejte to njihovim upokojencem, da se vam bodo lahko tri dni skupaj smejali.

Zdravniki tudi stavkajo in grozijo, da bodo odšli v tujino. Komaj čakam, da zapustijo Slovenijo in gredo v Nemčijo odstranjevat želodce zdravim ljudem. Nemci pa verjetno tudi.

Sodniki tudi stavkajo. Zaradi česa že? Zaradi vseh kriminalcev, ki so jih izpustili na prostost?

Najnovejše. Stavkajo tudi uslužbenci operaterji klicev na pomoč na številko 112. Pri tem zagotavljajo, da bo številka (klici) delovala nemoteno. Torej vas je veliko preveč in je vse stavkajoče treba nemudoma odpustiti.

Drage moje janšistične, zdravniške, sodniške, ter ostale komunyarske ovce. V Sloveniji imamo že več kot trideset let tržno gospodarstvo po vzoru zahodnih držav. V tržnem gospodarstvu so ljudje plačani po učinku, upokojenci pa glede na višino vplačanega denarja, ki se nahaja na njihovem OSEBNEM pokojninskem računu. Glede na vse okoliščine bi dejal, da ste vsi našteti, ki ste na puklu nas davkoplačevalcev celo dolžni vrniti del plače oz. pokojnine.

MRš !

A se sploh zavedate kaj pomeni pokojninska reforma? Mladi bodo začeli vplačevati pokojninski prispevek ZASE in ne ZA VAS. To pomeni, da bo pribl. 35-40 generacij ostalo BREZ POKOJNINE. Zato se te reforme ne upa izpeljati nobena vlada. Mladi so vaši otroci in vnuki za katere se vam očitno sladko yebe.

0

Ne pretiravaj in napiši kot je res.
Za začetek, celoletna ignoranca uskladitve z inflacijo…

0

Winzer, s čigavim denarjem bi pa ti “usklajeval” penzije in zdravniške plače? Z mojim? Itak. Za začetek naj raje za spremembo vsi spustijo cene, ker ni nobene potrebe po visokih cenah sedaj, ko sta nafta in plin na nivoju cen, ki so veljale pred februarjem 2022. Aja, to pa ne bo šlo.

0

Z tvojim denarjem??? Hahahaha
Obraz ne se smešit kot tvoj oče.
Obnašaj se primerno svojim letim 60+…
Samo to lahko dodam glede na to, da to, da si starejši od naše zgradbe bi pričakoval, da imaš iq večji 🙂 ampak žal vsi prepoznamo 🙂

0

In kdo je začel obljubljat in lagat?…Sprožil se je plaz.

0

ksihtič je spet vzel pokvarjeno dozo belega praha Ravno janša je predlagal da naj ima vak zaposlen ki plačuje prispevke osebni račun iz katerega bo jasno razvidno koliko je 40 let vplačal in kolika bo penzija Kdo je bil proti ? jasno delomrzneži ki nimajo 10 let delovne dobe in hočejo solidarnost -to je da tisti ki so garali plačujejo za druge -torej komunizem n pa seveda razni komunajzarji z kumrovskimi fakultetami ,kvazi borci (kurji tatovi ) ki jih je vedno več ,oficirji teroristične srbske JLA ki je napadla slo ,nato pa so prišli v slovenijo in dobivajo penzije več kot tisti ki so 40 let delali in vplačevali itd itd -v glavnem delomrzneži in komunistična drhal ki se šopiri z znamko solidarnost -to je da kradeš denar tistim ki so pošteno delali in plačevali -izplačajo pa jim bedo

0

Pošteno delal menda nisi niti ti ZVONKO vsaj tako razberem iz raznih diskusij.Menda si mel samo velik gobec rok pa si nisi umazal stara komunjara.

LinkedIn
Share