7.11K ogledovRazmišljanja
0

Izrael je spucal po hitrem postopku, tudi miličniki v bivši nam državi bi to na hitrco naredili, ta policija pa se jih zelo boji….ali se morda motim????

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 23. junija, 2024
0

O Izraelu ne bom govoril , kar se Romoov tiče pa je dejstvo , da jim to omogoča zakonodaja, s katero se hvalijo levičarji – vlada tudi ni prisluhnila županom dolenjskih občin in sicer o ukinitvi socialnih prispevkov za otroke , ki ne hodijo v šolo….., sicer pa ,podobna situacija nas verjetno čaka čez nekaj let tudi v večjih mestih Slovenije z albanskimi otroci … Pretiravam ? Upam ,da ja , ob vladanju levih strank
pa se bo to zagotovo zgodilo !!!
.

pilanca odgovoril(a) na vprašanje 12. junija, 2024
0

Zanimivo, da je bila prva izjava ministrstva, da ni pravilno, da se je omenila etnična skupina. Čeprav celotno naselje še predobro ve, da je problem ravno v tem in levičarskem prevelikem ujčkanju vsega tega. Podobno kot s kriminalom v Ljubljani, ki ga želi policija in mediji na vsak način prekriti, ker če gremo meriti po etničnih skupinah dobimo pa eksplozijo pri določenih skupinah.

partija odgovoril(a) na vprašanje 12. junija, 2024
0

Njih ni zaskrbel otrok, ki je bil tepen. Ampak jih je zaskrbelo to, da se je povedalo, da je bil napadalec Rom. Za onega otroka, ki sedaj verjetno samo čaka nadaljevanje jim je vseeno.

partija odgovoril(a) na vprašanje 12. junija, 2024
0

hjaa komunistična drhal je sprejela celo poseben zakon o  ciganih (romih),  (kot da za njih ne veljajo obstoječi  zakoni  v Sloveniji  ,ki jih morajo spoštovat vsi razen romov !??) torej za rome veljajo izjeme  oziroma imajo oni kot muslimani neke vrste šerijat zakone  !? in ne rabijo spoštovat naših  zakonov Enostavno postavijo šotore  na tuji zemlji,kradejo pridelek in živali kmetom nato gradijo  tiste lope  na tuji zemlji-seveda brez gradbenih dovoljenj , otrokov ne pošiljajo v šolo -kasirajo pa vse možne  socialke itd  In kaj dela ljudska milica ? Po diktatu komunistov -nič  ,ker v sloveniji živimo složno z cigani  in migranti Bog ne daj da kdo omeni etnićno  pripadnost kriminalca  To je ta komunizem  in ideologija lgbt pedrov in lezbijk , ki  se kaže tudi  pri migrantih  Novinarji presistutke  javnih medijev in levičarskih medijev ne omenjajo porekla  storilcev ampak napišejo npr da je slovenski državljan mahmut abu sabi  storil prekršek ,ali pa se ona levičarka sukićeva z lisicami priklene  na kriminalca migranta  da bi preprečila njegov izgon To je propaganda  slovenskega  krivosodja  (od policije  do sodišč)  Spomnim se onega kretena komunističnega predsednika  Drnovška ki je branil cigansko familijo Brajdič -kriminalec do kriminalca  in jim celo dal brezplačno hišo (seveda državno v lasti nas davkoplačevalcev  ) za bivanje in pljuval čez našo krščansko vero  ki da je šovinistična do ubogih kriminalcev !??    In na koncu danes policija za ubogega poškodovanega osnovnošolca navaja da je utrpel lažje telesne  poškodbe  (ima pa razbito glavo !?) Kreten minister šolstva  pa pravi da se ne sme omenjat da je storilec cigan !??

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 12. junija, 2024
0

Problem z Dolenjskimi romi “Velenjski so vzgledni” se vleče že desetletja. Eden od glavnih krivcev da se zadeva ni uredila je Anton Olaj “Mogoče intimni prijatelj Janšarija, saj vemo da nesposobni vedno skupaj držijo in rušijo sposobne” s svojim poročanjem v Ljubljano da ni nobenega problema. Med drugim je bil šef policije med diktaturo Jetona Janšarija. Lahko bi zadevo uredil, pa se je samo pokakal v plenice. “Olaj je bil dolgoletni načelnik Urada kriminalistične policije v Policijski upravi Novo mesto,[2] katerega je vodil med letoma 1994 in 2006. Nato je bil direktor Policijske uprave Novo mesto od 1. februarja 2006 do 12. oktobra 2012. 8. junija 2020 je postal je postal državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve v 14. vladi Republike Slovenije, 29. januarja 2021 pa ga je imenovala na mesto generalnega direktorja policije.” Cigan ne bo nikoli zajebal brata cigana.

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 13. junija, 2024
0

Mater si obseden z Janšo, sredi noči ga sanjaš in fantaziraš, kako bi ga le povezal z vsako bedarijo, ki ti gre po glavi.

BikJoco odgovoril(a) na vprašanje 14. junija, 2024
0

lumpek je že vzel posvetovalni referendum o konoplji za dejstvo in si pridno zvija jointe -posledice  na itak plesnivih celicah so vidne !

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 14. junija, 2024
0

Danes so podpisali neki faking papir, ki opredeljuje tri stopnje nevarnosti in obveščanje v tem primeru… Kozlarija. Treba je le striktno kaznovati prestopnike. Če se bodo kaj bunili, pa usklajena akcija policistov in raz**ti kompleten tabor.

motofrik odgovoril(a) na vprašanje 14. junija, 2024
0

BikJoco še enkrat si preberi da je Imel janšist Olaj vse vzvode moči, vse inf. o problematiki iz prve roke, pa ni nič naredil (izjava enega bivšega policista), še eden od mnogih, ki se svaljkajo po moji denarnici.”Olaj je bil dolgoletni načelnik Urada kriminalistične policije v Policijski upravi Novo mesto,[2] katerega je vodil med letoma 1994 in 2006. Nato je bil direktor Policijske uprave Novo mesto od 1. februarja 2006 do 12. oktobra 2012. 8. junija 2020 je postal je postal državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve v 14. vladi Republike Slovenije, 29. januarja 2021 pa ga je imenovala na mesto generalnega direktorja policije.” Motofrik iz te usklajene akcije ne bo nič, ker so dolenjski romi bolje oboroženi, kot policisti. So krožile slike poškodovanega avta (kalašnikov), ki se je slučajno peljal po cesti, ko so imeli romi strelske vaje.Epilog tega dogodka, samo zapisnik.

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 14. junija, 2024
0

Jojmene Darko, blagor tebi, ubogemu na duši…

BikJoco odgovoril(a) na vprašanje 14. junija, 2024
0

BikJoco, po tvojih zapisih se vidi da si intelektualno podhranjen (kot vsi janšisti), ker nisi sposoben napisati več kot dve vrstici teksta. Zvonc je v primerjavi s teboj dr. filozofije (evo Zvonc pa sem te pohvalil), tk da veš kam spadaš. Darč dej še ti kaj napiši.

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 14. junija, 2024
0

Lumpek je tipični golobijek oz kućanist -taki pač niso sposobni nosit odgovornosti za njihova dejanja – če kdo -potem so komunisti in pederji ter lezbijke iz LGBT  (lumpek že ve kam od teh dveh  spada) trobili o velikem prijateljstvu ,bratsvu i jedinstvu ipd  nebuloze Vojna na področju Juge je pokazala  kako bratstvo i jedinstvo je to  A ta rdeča drhal še ne miruje -danes bluzi o multikulti in solidarnosti ter bratstvo z migranti kozojebci ,cigani ipd -v glavnem z  delomrzneži ki živijo n drug račun  Komunajzarji in od komunajzrjev plačani kvazi nevladniki -spet delomrzneži  (kot 8 marec nika kovač ipd ) pašejo skup  In taki debili ki so vladali večino časa po osamosvojitvi   so sestavili  zakone primerne za delomrzneže ,da se bo rabilo destletja da se to spremeni Saj je ja vsakemu jasno da je edini cilj komunistične drhali in njihovih otrok ,ohranit privilegije iz sfrj -to lahko dosežejo le z prevarami na volitvah , z volilci migrantov ,slovenacov ,ciganov  itd Torej en šef lokalne policije ne more nić spremenit -dokler  se ne spremeni  komunistična zakonodaja v prid delovnih ljudi in se počisti rak rana  in gnoj slovenije    Saj ne veš a bi se razjokal ali valjal od smeha ko slišiš da so debili iz nevladnikov  kot je npr 8 marec in ona  krava ki že 15x ni položila izpita za avto  ,pripravljali zakone za parlament kjer vladajo kućanovi podrepniiki iz svobode A si zmislite to : Nika kovač in podobni pripravlja zakone  ki jih potem potrjuje Svoboda in ona sukićeva ipd ha ha ha ha ha

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 15. junija, 2024
0

lumpi00.. glede oborožitve ti pa povsem verjamem. Žal je šlo vse skupaj (toleriranje) predaleč in normalizacije ni videti…

motofrik odgovoril(a) na vprašanje 15. junija, 2024
0

Motofrik, tu ni problem toleriranje ampak ignoriranje, nobeden noče oz. ni hotel prevzeti odgovornosti za rešitev problemov, za katere so vsi vedeli, v stilu to ni moj problem… Isto se dogaja v podjetjih, ko postane sistem dovolj velik, nobeden noče več prevzeti odgovornosti in se zgovarja na druge. Sem bil v situaciji, ko sem opazil v garažni hiši nakupovalnega centra (ne Velenje), kako so romski otroci vsako kjuko na parkranih avtih preverili, če so slučajno vrata odprta. Sem obvestil varnostnika, kaj je on naredil nič “ignore mode on”. Edina rešitev, ki jo jaz vidim je to da se jih razseli po celi Sloveniji, da se ne bojo več počutili tako močni, ker bojo v manjšini. Uvesti je potrebno socialne bančne kartice (vsa socialna nakazila s strani države), s katerimi lahko plačuješ samo tam kjer živiš za živila in če otroka ni v šolo, nobenega nakazila. Izjave v stilu bomo pa več kradli, pri meni ne palijo, ker že sedaj pokradejo vse kar lahka.

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 15. junija, 2024
0

Ja, toleriranje je privedlo do porasta kriminalitete, pa se jp je začelo ignorirati, ker je postala neobvladljiva…. Policija jih čapne, sodnik pa izpusti… kazen napisati? Ne bo plačal, vzeti mu nimaš kaj, …

motofrik odgovoril(a) na vprašanje 16. junija, 2024
0

Problem je glih v temu da se tolerira politika “vzeti mu nimaš kaj”. Če bi bila zakonodaja spisana tako da mu lahko vzameš vse, pride do konflikta z vladajočo elito, ki se isto obnaša kot “cigani”. Če spišemo zakonodajo, ki bo rešila ti. ciganski problem, bomo rešili tudi problem lopovščine elite, sam to se ne bo nikoli zgodilo, ker so “cigani” zgleda tudi del elite.

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 17. junija, 2024
0

Zakonska osnova je za vse -ne le za cigane  Torej  poslat specialce  ,racije ,pobrat orožje in neregistrirane avte ,porušit črnogradnje  ,ukinit socialke , če se ne držijo zakonov  -v 1 letu se to golazen porihta će je volja !

zakoni so za vse državljane v sloveniji -še celo zakon o ciganih imamo (že ta zakon govori da se cigane posebej obravnava,  ker se komunistično  krivosodje hoče prikupit bruslju kjer vlada lgbt skupina pedrovv in lezbijk  ) Torej imamo zakone ki bi naj veljali za vse  A že pokojni komunajzar Drnovšek  je šćitil  ciganske lopove-  ono familijo Brajdič To pove vse kaki signli prihajajo od komunistov in  od njih plačanih kvazi nevladnikov  ki hočejo izjeme zakonov za cigane ,migrante ,kozojebce ipd   Konc koncev se en srbijanski cigan  se  javno hvali na TV da dokler bo on proti Janši ga slovensko krivosodje ne bo obsodilo za  hjegove lopovšćine ! To je torej to !

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 18. junija, 2024
0

zvonc08…. ja, s tistim trepljanjem ta stare za rit, je Drle pokazal, kako in kaj… Tisto o specialcih, raciji… pa zagovarjam. Resno organizirana akcija bi obrodila sadove. Specialce s polnimi pooblastili, pa konec. Če so nad nedolžne civiliste spustili solzilec, ga bodo pa na te tudi. Pa ne le solzilec, svinčen dež. Ampak bodo Levajzarji takoj tam s kamerami in nekimi pravicami… še njih v čuzo, po predhodni masaži s pendreki, seveda.

motofrik odgovoril(a) na vprašanje 18. junija, 2024
0

Motofrik, kdo je na nedolžne civiliste spuščal solzivec 1 2 3 Janšariji. Poleg tega da je narod moral trpeti zaradi ciganov, so se še janšariji spravili nad njimi s solzilcem, ja pa tudi pendreki so peli… Eni bi spet radi spravli na oblast Janšarija, da bo tepel slovence, cigani bojo pa še naprej delali pizdarije, bravo ploskam.

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 18. junija, 2024
0

Ja, Čelavi in Hojs sta spuščala takrat, ja. Upam, da je tisti dve leti bilo dovolj, da je narod spregledal…pa rahlo dvomim. Si pa na oblasti ne želim ne Jajčeglavega, ne Sukić&co.

motofrik odgovoril(a) na vprašanje 20. junija, 2024
0

Mottofrik -referendum o konoplji je bil le posvetovalni torej ne pretiravaj z jointi ker ti itak kurje celice še bolj skuri Će  je kdo spušćal koga ćez mejo so to tvoji komunajzarji ki si na tak način kupujejo volilne glasove ,ker domačih glasov je vedno manj (npr fafajonka je šiptarjem in ciganom  obljubljala vize v zameno za volilne glasove )Vlada sds pa je postavila ograjo da zadrži te kozojebcee  izven slo -komunistična drhal pa ruši ograje Kar se pa tiče jankovičevih in kučanovih  koleesarskih pedrov in lezbijk iz skupin LGBT -še premalo so vžgali po njih

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 21. junija, 2024
0

Zvonc, kdo se je pa teb v glavo vsral da si tako pameten. Ograjo na meji je postavila 12-ta vlada Mira Cerarja. Miro Cerar in SDS, to je pa nekaj novega za mene, dej povej še kej več.

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 21. junija, 2024
0

zvonc08… si me ti s kom zamešal?

motofrik odgovoril(a) na vprašanje 22. junija, 2024
0

Lumpek daj si  vžgi še en joint  da ti vzbudi golobje memorije  -Komunajzarji so jokali ker da je janševa vlada dala naročilo za ograje SDS  prijateljem!? Torej kaj misliš da se je delalo z naročilnco za ograje  ?  Sigurno in žal ne kakega lagerja  za golobe oz tiste ki jim golob serje v glavo kot npr lumpek  Motofrik- narod je spregledal na zadnjih volitvah  Kot  imenuješ “ćelavega jajćeglavega  in Hojsa-takrat so spregledali le kolesarji kvazi partizanskih divizij  in ljubljanski  jankovičevi slovenaci  ter slovenac Suukičeva  ipd  u jesenicama  u trbovlju i u velenjkovcu

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 23. junija, 2024
LinkedIn
Share