2.46K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

kdo je kapljač? Definicia – Neznan 27.12.2023 13:40)

Baje je kapljač (obraz, krampe.) Darko Zupan, tudi sam tega ne zanika, se mi zdi. Kaj vem oziroma sem slišal o njemu oziroma njegovi preteklosti? Izključno kriminalna preteklost; v Nemčiji naj bi s partnerjem (ki je bil kasneje šef njune stranke) oropala veleblagovnico, ranila varnostnika s strelnim orožjem, prijeli so ju na meji. In sta sedela nekaj let, kar on opisuje kot delo v Nemčiji. Slovenski policisti so ju dobili, aretirali pri preprodaji orožja (Senožeče, Sežana, nekje tam;) in ju zaprli, z njima je sodeloval Kamenik, oni s trojnim umorom Tekačevo, ki ga ravno nekaj postov nazaj hvali, kako je pošten. š vercal je orožje s splavom po Dravi iz Avstrije v Slovenijo in ga preprodajal. Zagrešil je več ropov po Sloveniji, v družinske hiše, nazadnje (?) so ga dobili v Pesju, ob 3 h zjutraj, v nadstropju privat hiše s kapuco na glavi, v hiši njegovega znanca, prijatelja.

š e to, večkrat obsojen, na prestajanju kazni .
Kakorkoli, vrli Darko, je po mojem vedenju prvovrstni kriminalec, lopov, obsojenec; In on, ta poštenjak (sarkazem), vam zdaj predava o poštenju, vrlinah, grozi s preganjanjem, podaja prijave, debatira o prometu podjetnikov, kritizira diskusije pod neznan (ker se ne more maščevat), da ne naštevam. In se skriva pred ulico.

Da dodam baraba, restant, lopov vse zmerja na velenje. com, z ovcami, Janšisti, fašisti, predava, pametuje, posiljuje, vsiljjuje mnenja ,res od barabe se lahko samo baraba kaj nauči ?.

Kapljač, Obraz – nima vesti ne obraza, ne sramu, je samo človek z zavoženim življenjem – propalica.

0

Tako da diskutanti z diskusijami lahko mirno nadaljujemo, kot da se nič ni zgodilo .
Janšisti ravno tega ne marajo , (zato se tako krvoločno, na vsakogar “trgajo s ketne “. Gredo ljudem “z roko v črevesje, da bi se nažrli dreka” ), zato vse to obrekovanje , samo, da bi odvrnili od tega, da ljudje še naprej ocenjujemo staje v državi , ker želimo boljšo prihodnost, od njihove ponujene. Se o tem pogovarjamo , se ne pustimo odvrniti , sploh pa ne prestrašiti, pa jim je zato treba ” sol vedno znova nasipati na obrabljen in oskubljen rep”.
Naj se janšizem vrtijo v svojem krogu , kolikor jih je volja. V svojem krogu, svojem dometu, se naj vrtijo in tam ostanejo . Zakrnijo.
Svet pa se mora odvijati naprej, zato človek niti za trenutek ne sme zastati.

Ogledujete si 1 od 13 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share