1.81K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

kdo je kapljač? Definicia – Neznan 27.12.2023 13:40)

Baje je kapljač (obraz, krampe.) Darko Zupan, tudi sam tega ne zanika, se mi zdi. Kaj vem oziroma sem slišal o njemu oziroma njegovi preteklosti? Izključno kriminalna preteklost; v Nemčiji naj bi s partnerjem (ki je bil kasneje šef njune stranke) oropala veleblagovnico, ranila varnostnika s strelnim orožjem, prijeli so ju na meji. In sta sedela nekaj let, kar on opisuje kot delo v Nemčiji. Slovenski policisti so ju dobili, aretirali pri preprodaji orožja (Senožeče, Sežana, nekje tam;) in ju zaprli, z njima je sodeloval Kamenik, oni s trojnim umorom Tekačevo, ki ga ravno nekaj postov nazaj hvali, kako je pošten. š vercal je orožje s splavom po Dravi iz Avstrije v Slovenijo in ga preprodajal. Zagrešil je več ropov po Sloveniji, v družinske hiše, nazadnje (?) so ga dobili v Pesju, ob 3 h zjutraj, v nadstropju privat hiše s kapuco na glavi, v hiši njegovega znanca, prijatelja.

š e to, večkrat obsojen, na prestajanju kazni .
Kakorkoli, vrli Darko, je po mojem vedenju prvovrstni kriminalec, lopov, obsojenec; In on, ta poštenjak (sarkazem), vam zdaj predava o poštenju, vrlinah, grozi s preganjanjem, podaja prijave, debatira o prometu podjetnikov, kritizira diskusije pod neznan (ker se ne more maščevat), da ne naštevam. In se skriva pred ulico.

Da dodam baraba, restant, lopov vse zmerja na velenje. com, z ovcami, Janšisti, fašisti, predava, pametuje, posiljuje, vsiljjuje mnenja ,res od barabe se lahko samo baraba kaj nauči ?.

Kapljač, Obraz – nima vesti ne obraza, ne sramu, je samo človek z zavoženim življenjem – propalica.

0

Tako muskito.

Spomni da je o tem kako se v represivnih in sodnih organih odkriva tovrstne izvajalce kaznivih dejanj , že pisala OldPunca
Pa je zato treba biti še kako natančen in dosleden postreči z vsem kar je pravno možno.
Sploh pa nujno izločiti Velenjčane in Celjane, najmanj zaradi “ukuženosti”, če se skrajno lepo izrazim.
To pa je postopek, ki se ga moraš lotiti preudarno .

Ogledujete si 1 od 13 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share