4.34K ogledovPolitika
0

Evo pa smo dobili cifre, kdo je več denarja zrihtal za obnovo po lanskih poplavah. dr. Robert Golob 428000000€ “halo 428 miljonov”, dotore di Prištine Janšari od oka 43,21€, on je samo jezik pa šauflo gonu. Janšari bi lahk vsaj svojo albansko žlahto aktiviral, pa kej pomagal, sam ko on nas slovence tako sovraži.

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 20. junija, 2024
0

Zvonc ti bi kr po balkansko, tk kot je delal Janšari med korona diktaturo. Do sedaj je bilo izplačano:IZPLAČEVALEC Finančna uprava, VREDNOST (V EVRIH) 33.534.670,42, PODATKI NA DAN11. 04. 2024.
Hiše se bojo pa gradile, po tem ključu:Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije in ministrstvo za solidarno prihodnost sta objavila natečaj, na katerega lahko arhitekti prijavijo svoje ideje za eno- in dvostanovanjske stavbe, dvojčka ali vrstno hišo, poroča N1.

Gre za odprti, idejni – projektni, enostopenjski natečaj za izbiro strokovno najprimernejše rešitve za tipologije nadomestitvenih stanovanjskih stavb. Predmet projektnega natečaj ja izdelava »kataloga kakovostnih idejnih – projektnih rešitev eno- in dvostanovanjskih stavb, ki bodo ustrezale potrebam prizadetih v poplavah, upoštevale regionalne značilnosti in posebnosti mikrolokacije. Katalog bo namenjen za potrebe sanacije po poplavah leta 2023. Rezultat natečaja je katalog variantnih rešitev nadomestitvenih stanovanjskih stavb. Variantne rešitve, zbrane v katalogu, naj bi bilo mogoče izvajati v montažni gradnji v okviru javne sheme ali v klasični gradnji v lastni režiji upravičenca poplavne škode.« Ja si me pa res dobil da nisem slovenec, sem edini eskim, ki živi v Velenju.Zvonc ti si siutitooq.

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 14. junija, 2024
Ogledujete si 1 od 13 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share