3.89K ogledovPolitika
0

Evo pa smo dobili cifre, kdo je več denarja zrihtal za obnovo po lanskih poplavah. dr. Robert Golob 428000000€ “halo 428 miljonov”, dotore di Prištine Janšari od oka 43,21€, on je samo jezik pa šauflo gonu. Janšari bi lahk vsaj svojo albansko žlahto aktiviral, pa kej pomagal, sam ko on nas slovence tako sovraži.

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 20. junija, 2024
0

Lumpek si je spet zvil en joint iz konoplje  kar mu je dehidriralo  itak plesnive komunistićne celice ki vedo le lagat in krast   Komunisti niso nič zrihtali -EU je obljubila 420 MIO EUR  za poplave ,pa komunisti niso bili sposobni pravilno priglasit škode in je EU zavrnila vlogo  ,zato denarja še ni -od tega je EU dala 100 MIO EUr vnaprej ,ne ve pa se v kterm žepu in  kje so obstali -ostalo pa mora odobriti nov EU parlament  ki bo sestavljen šele jeseni (to je parlament v katerem bodo tudi 4 poslanci  SDS in le 2 iz komunistične svobode -velika zmaga komunistične svobode ) Torej polupismeni lumpek kot ponavadi spet laže!  Res pa je ,da je  komunistična svoboda obljubila poplavljencem 100 novih hiš v 1 mesecu -pa še po enem letu ni nobene -ubogi popljavljenci pa obupano čakajo pomoč ,nadalje je obljubila 3000 stanovanj  vsako leto -pa po 2 letih komunistične vlade svobode ni še nobenega stanovanja oz so sedaj spremenili obljubo v 2000 stanovanj  do leta 2030!? (kreteni mislijo da bodo tako dolgo v vladi -a so izgubili že sedaj na EU volitvah ! itd itd ) Najbolj smešna pa  je izjava lumpeka  da baje “janša sovraži nas slovence “!? Ha ha ha ha ha lumpek pa slovenec ha ha ha ha še slovenac ni !

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 14. junija, 2024
0

Zvonc ti bi kr po balkansko, tk kot je delal Janšari med korona diktaturo. Do sedaj je bilo izplačano:IZPLAČEVALEC Finančna uprava, VREDNOST (V EVRIH) 33.534.670,42, PODATKI NA DAN11. 04. 2024.
Hiše se bojo pa gradile, po tem ključu:Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije in ministrstvo za solidarno prihodnost sta objavila natečaj, na katerega lahko arhitekti prijavijo svoje ideje za eno- in dvostanovanjske stavbe, dvojčka ali vrstno hišo, poroča N1.

Gre za odprti, idejni – projektni, enostopenjski natečaj za izbiro strokovno najprimernejše rešitve za tipologije nadomestitvenih stanovanjskih stavb. Predmet projektnega natečaj ja izdelava »kataloga kakovostnih idejnih – projektnih rešitev eno- in dvostanovanjskih stavb, ki bodo ustrezale potrebam prizadetih v poplavah, upoštevale regionalne značilnosti in posebnosti mikrolokacije. Katalog bo namenjen za potrebe sanacije po poplavah leta 2023. Rezultat natečaja je katalog variantnih rešitev nadomestitvenih stanovanjskih stavb. Variantne rešitve, zbrane v katalogu, naj bi bilo mogoče izvajati v montažni gradnji v okviru javne sheme ali v klasični gradnji v lastni režiji upravičenca poplavne škode.« Ja si me pa res dobil da nisem slovenec, sem edini eskim, ki živi v Velenju.Zvonc ti si siutitooq.

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 14. junija, 2024
0

ksihtič ima demenco tako kot vsi nesposobni  golobijaki -temo je odprl z lažjo da je Golob zrihtal 430 Mili EUR za poplavljene  že to je velika laž -saj on ni nič zrihrtal -ampak je EU obljubila 430 MIO EUR  kar pa še mora potrdit nov EU parlament in seveda golobijaki morajo popravit vlogo za pomoč ker jo je EU komisija zavrnila Torej niti vloge niso sposobni pravilno izpolnit    Sedaj lumpek navaja le 33 MIO EUR da je zrihtal Golobijak !? To pa je velika razlika ! Pa še teh 33 MIO ni zrihtal on  ampak je to naš denar -davkoplačevalcev  A problem je da poplavljenci nimajo nič od tega -ker je večina šla za razne projekte in teorijo o tem kako pomagat poplavljencem Kot npr katalog  hiš iz katerega si bodo poplavljenci lahko izbrali nadomestno hiško ! ha ha ha ha  Dragi brezdomec -mi ti sicer ne nudimo niti šotorja in konzerve pasulja ,lahko ti pa pokažemo lepe hiške v katalogu !??? Torej velike golobijakove obljube o 100 novih hiškah na mesec držijo  le za slike v katalogu ! To je podobno kot obljuba golobijakov o 3000 novih  stanovanjih vsako leto (po dveh letih vladanja  pa ni nič -bo pa baje leta 2039 !??-pa ja menda uboga slovenija ne bo prenašala teh debilov do leta 2039 !??  Torej stanovanj še dolgo ne bo -bo pa vlada ponudila joint konoplje ,da bodo mladi zadeti od droge lažje  prenašali cvet komunizma   in v 30 dneh prišli ne do specialista v bolnici ampak do vratarja  in če bo prehudo jim pa ponudijo pomoč pri odhodu v raj  z kako injekcijo

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 15. junija, 2024
0

Samo sovraštvo sejete.Vse je bilo zafurano.Bile so leve in desne vlade.Zdravstvo,plače javnih uslužbencev,stanovanj ni.Predolgi postopki do raznih dokumentov in dovoljenj. Vse to bi že res lahko uredile desne vlade,če so tako zelo sposobne.Zdaj pa pričakujete da bo ta vlada kar v dveh letih vse popravila. Malo več spoštovanja bi lahko imeli do soljudi,ne pa toliko sovraštva,če nekdo ni desni.

Higuita odgovoril(a) na vprašanje 15. junija, 2024
0

Samo sovraštvo sejete.Vse je bilo zafurano.Bile so leve in desne vlade.Zdravstvo,plače javnih uslužbencev,stanovanj ni.Predolgi postopki do raznih dokumentov in dovoljenj. Vse to bi že res lahko uredile desne vlade,če so tako zelo sposobne.Zdaj pa pričakujete da bo ta vlada kar v dveh letih vse popravila. Malo več spoštovanja bi lahko imeli do soljudi,ne pa toliko sovraštva,če nekdo ni desni.

Higuita odgovoril(a) na vprašanje 15. junija, 2024
0

Glej zvonc, če nebi bil internetno polpismen balkanc, bi sam lahko dobil podatke kk pa kej stvari potekajo. Če bi se malo spoznal na politiko bi lahko vedel da je bilo potrebno veliko lobiranja da je Golob zrihtal 428 miljonov, Janšarij je pa gonil lopato, ima ziher to v genih. No dej mi nekaj povej, koliko je poleg šavflanja enga starčka Janšarija z lopato zrihtal, tu mislim na denar seveda. Mogoče je vzel kakšen kredit v BiH? Janšarij nikoli ni delal v gospodarstvo in ne zna vzeti kredita na banki, torej BiH. Sedaj pa prosim za številke.

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 15. junija, 2024
0

Jansharij je vreden svojega gnoja, vendar vi plesalci ste pa res za zaprti oddelek psihiatrije. Kakšno smrdljivo letečo podHano zagovarjate, to je pa neverjetno. Vzeti vsem volilno pravico ki so šli oddat svoj glas za tega skuštranega psihopata.

Alkaline odgovoril(a) na vprašanje 16. junija, 2024
0

Jansharij je vreden svojega gnoja, vendar vi plesalci ste pa res za zaprti oddelek psihiatrije. Kakšno smrdljivo letečo podHano zagovarjate, to je pa neverjetno. Vzeti vsem volilno pravico ki so šli oddat svoj glas za tega skuštranega psihopata.

Alkaline odgovoril(a) na vprašanje 16. junija, 2024
0

ha ha ha ha komunistični debili zagovarjajo nesposobno komunajzarsko vlado ,ki da po novem rabi vsaj 3 mandate  torej 12 let da bo kaj zrihtala !? Kak so že bile obljube na startu te debilne vlade ? Npr 3000 stanovanj  na  leto  (do danes po 2 letih niti enega stanovanja ),ali 30 dni do specialista  (do danes 30 dni do vratarja zdravstvenega doma), ali zdravstvena nega starejših z evtanzijo itd itd Same laži nesposobnih komunistov  Še vloge za pomoč poplavljencem  iz EU niso sposobni napisat ,zato jo je EU komisija zavrnila in poslala v popravilo  in zato bo 400 milijonov zamujalo ker mora pomoč odobriti nov EU parlament   Sicer pa sploh ni čudno-samo pogleda se kandidat komunistične sd  iz velenja -in taka bi naj gospodarila ??

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 16. junija, 2024
0

Alkaline, hvala za komplimente, polepšal si mi večer. Zvonc, ka se ga je Fritzl spet tk napil da si dobil dostop do C64.

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 17. junija, 2024
0

ma kak C64 -mi še delamo na Rechnenšiber – idiotensicher und zuverlassig brez virusov kot npr pri vam komunajzarjih

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 19. junija, 2024
0

Za c64 vem da ima vmesnik za internet, za rechenschieber?????????

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 19. junija, 2024
0

lumpek kot zvest pionirček partije bo sedaj dobil  en raćunalnik iz že lani ali predlani kupljene zaloge  od one bosanke ministrice svobode  (nekje desettisoč jih leži v skladišču) Sicer nimajo inštaliranega OS ampak za lumpeka je dobro -on se itak  kot partijski inovator za umento inteligenco  IK, rad slika pred   računalnikom  (in ni važno če  računalnik dela in miška in tastatura kot se vidi iz slike nista priklopljeni)

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 20. junija, 2024
LinkedIn
Share