4.81K ogledovPripombe in pohvale
0
0 Comments

Pravkar dobil položnico za Komunalo,za plačat imam tri evre manj kot prejšnji mesec. Sram naj jih bo komunalce in občinarje! Sara Bajec,kaj čakaš,takoj organiziraj proteste! Tudi v Ljubljani!

Marjan odgovoril(a) na vprašanje 5. aprila, 2024
0

tudi mi smo dobili…21 eur več kot prejšnja…par eur manj kot 300 eur…protest je v soboto ob 10.10h

0

Na mov in kpv se nam smejijo.
Žal. Položnice so višje.
Nič nam niso prišli na proti.
žalostno sramotno.

Plačam in razmislim o tožbi.

0

Oni si kupujejo milionska stanovanja brez kreditov mi pa moramo razmisliti ali bomo placali poloznico komunale ali ostanemo lacni!?!

0

Hm, res smo Slovenci en čuden narod : Ko CI protestira proti odiranju naroda, pljuvamo po njih, a bunimo se zaradi vedno večjih stroškov…???
Saj bo ogrevanje ceneje, avgusta, mogoče…???

0

Pravkar dobil položnico za komunalo in glej ga zlomka 60 eurov več kot prejšnji mesec.
CI pripravi se gremo v obljubljeno blokado Velenja.
Vsak dan bo treba stat pred občino in delat galamo, 1x na 14 dni očitno ni dovolj.
Pa na vrata KPV-ja bo treba it potrkat in vprašat g. š karjo po zdravi pameti. Tip prejema 15000 bruto na mesec. A ste vi normalni? Toliko ne zaslužijo managerji multinacionalk, ki na globalni ravni letno obračajo 100m+. Tu pa en direktor nekega podjetja, ki ne ustvarja praktično nič vsak mesec dobi tak denar.
V življenju nisem volil desnice, vendar od zdaj naprej bo moj glas na vseh volitvah šel njim.
Bravo, uspelo vam je obrnit narod proti sebi.

0

aslan koga boš blokiral????? zbijem te s ceste kot mačko 100%!!

0

Neznan 18, kar izvoli ampak ne pozabi, da ima mačka 9 življenj.

0

SARO za županjo, bori se za malega človeka

0

Calis a ti to resno. To je še za Velenje.com preveč.

0

Pleši pleši črni kos, kak bom plesal če sem bos. Mogoče pa si kupil čevlje bom, polke tri zaplesal bom.
Plešimooooo..

0

Groza, kaksen pohlep. Naj bo zupan kdorkoli, samo da ni SD.

0

Tok ko porabiš tok plačaš. Elektro je višja, a bomo šli štrajkat al bomo rajši pogledali kako in kdaj bomo porabljali elektriko.

0

Mi smo dobili s subvencijo 1 euro manj kot prejsnji mesec, s tem, da se sploh ne ogrevamo. In resno me zanima, kako odcitivajo stevec za vodo, saj je nemogoce, da porabimo toliko vode. Golazen pokvarjena.

0

E moj aslan…kje si kej bil ko je bog pamet delil..kaj boš ti siromaček blokiral…kaj te zdaj plača moti …v šolo bi hodu pa bi lohk tud ti mejčken več zaslužu…DELAT PEJT NE PA SOCIALKO VLEČT…

0

Vi plešete in ‘protestirate’ na takt Holopovove ulične kolesarke. Holopov vas tako nateguje da se vam kadi iz ritke. Važno da se je z satanovim sinom Alexom Sorošem zmenil da bodo nastanili ilegalce vam vsepovsod, bodo socialni šiptarji imeli še več žlahte tukaj. Pa vi res niste normalni. Dermol bo paspet gladko zmagal na naslednjih volitvah.

0

Berem vaše komentarje sej mi gre na kozlanje….položnica vamo položnica tamo…..pa kaj vam ni jasno… časi so takšni da nema više Ä‘abe ni kot stare babe…ima mogoče kdo kakšen kontakt od on žene ONE BREZPOSELNE NA SOCIALKI ko objema drevesa da mi zrihta ugodnejšo ceno wc papirja in piva se mi zdi da se tud na to nenormalno dober spozna…zdaj grem v trgovino in bom jim reku saj bote vidli ko vam pošljem ono s trga…hahahah

0

Vinkec a si ti blesav al si samo blesav?
Glede na to kakšne pišeš se mi zdi da si ornk blesav.
Glej, samo za tvojo informacijo. V šolo sem hodil in jo tudi naredil. Tudi zaposlen sem in to na kar lepem položaju v svoji firmi.
Plačo tudi zaslužim kar lepo, tako, da mi hvala bogu se ni potrebno prosit okrog.
Me pa razpizdi to, da mi nekdo želi na nepošten način vzet to kar sem pošteno zaslužil oz. mi nekdo zaračunava več kot mu dejansko pripada.
Sicer pa kaj to tebi razlagam itak smo ugotovili da si blesav. Najprej pir pol pa ko driska zagrabi pa wc papir. Zato pa te najbrž tudi zanima, če lahko oboje kje bolj poceni dobiš.

0

@aslan&CO

Če misliš, da boš pa drugo stran volil in bo drugače, si se pa krepko zmotil.

Narod blesav na povodcih, če mislite, da bo kdo NAMESTO VAS, karkoli rešil (tudi sem spada LIV), se krepko motite. Zdej pa vklopit celico, ki razmišlja in bo mogoče šlo…

Poterat VSO politiko v SLO in nazaj narodu državo, pol pa bo drugače!

0

Razvajenci eni! Nikol vam nič ni dost in prav!!!!
A mene kdo vpraša kk se grejem na podeželju? Pa kok jz dobim položinico za elektriko ker mam toplotno črpalko?
Razvajeni ste! Clovek vam ponudi prst vi bi roko utrgali.
Sram vas je lahko. Bi vas jz dal na sekanje drv pa v gošo, da se mal ušivicate.

0

Pa dober ljudje, a ste mogoče opazili razliko v tenperaturi zraka v mesecu decembru in januarju? Ste mogoče pomislili kako visoki zneski bi (zaradi mraza!) bili na položnicah, če MOV in KPV ne bi sprejeli ukrepov kot so jih? Včasih res ne potrebuješ strokovnjake take i onake, dovolj je kmečka pamet! Ampak ja, če vas folk našopa z bedarijami ne more bit drugač.

0

AnicaT, hišna odvetnica MOV, zelo slabi argumenti, sploh pa kmečka pamet

0

povprečni velenčan je itak preglup da bi dal radiator na normalno 2. ne pa na pasmater pa pol okne odpirat ko eno tele. ni več unih cajtov ko je blo use Ä‘abe pa u rit porinjeno. ne morete u gatah hodit po stanovanju pozimi pa 25 šopat radiator.

0

Daj Anica rajši zapri lape, si lani prvič videla radiator, ali kaj. 20 let imamo isto fasado, prej normalne položnice, zdaj pa 200 evrov višja, in pol boš razlagala, da je kriva fasada.

0

Robiii,
najprej, ti ne živiš na podeželju, ampak na Gorici v bloku, tako da si toplotno videl le v reklami. Podeželje vidiš samo po TV. Pa še delaš na KP Velenje, tako da ne bučnic luščit.

0

Kaj pa jamrate , saj pa toplovod ceneje kot nakatero ogrevanje . Je poceni saj ti ni treba nič kaj storiti se na gumb  ni treba pritisniti vse dela avtomatsko . Ja to je toplovod  Velenjski-Komunalni ogrevalni , ki ogreva vse od stanovanj naprej . Če želite malo pogledate v drobovje sistema pa vam bo takoj jasno kako to deluje ta ogrvalna tehnika . Ni treba študirat v gimnazijo ti je takoj jasno . To je naša Slovenija…ki to izobraževanje dopušča …

Marjan odgovoril(a) na vprašanje 5. aprila, 2024
LinkedIn
Share