2.56K ogledovŠoštanj
0

Kaj če bi poleg sončne elektrarne na družmirskem jezeru-(spomenik Merklovi in von der Leyenovi),postavili na degradiranem območju še vse spomenike iz obdobja komunizma-“Kdor prvi pride,prvi melje”-ker samega spomenika tem dvem nemškim damam na jezeru turisti ne bodo tako zelo množično obiskovali.

https://en.wikipedia.org/wiki/Memento_Park

https://sl.wikipedia.org/wiki/Park_Gr%C5%ABtas

https://en.wikipedia.org/wiki/Muzeon_Park_of_Arts

https://en.wikipedia.org/wiki/Museum_of_Socialist_Art

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 4 dnevi nazaj
0

Super ideja. Predlagam da postavimo spomenik še največjemu komunajzerju v naši zgodovini – Janezu Janši.

Velikost spomenika bi morala biti ista oz višja od spomenika Khanu v Mongoliji.

Zhukov odgovoril(a) na vprašanje 4. julija, 2024
0

In z takimi komunajzarji kot sta bore ,zhukov  ,ksihtič  ipd bi naj dosegli zeleni prehod  iz premogovništva v zeleno energijo  in iz komunistične kloake  v nek demokratičen svet ? ha ha ha ha ha ha propala stvar !

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 6. julija, 2024
0

@zvonc08-Zgoraj sem ti prilepil linke-kdor pa prvi pride, prvi melje! Veliko držav se je že odločilo urediti “jurovski park” s spomeniki iz preteklega obdobja. Potem boš pa jokal, ko ti bodo Tita, Kardelja, Mačka, Leskovška…odpeljali kam v Obsotelje-če se bodo oni to prej spomnili.

bore odgovoril(a) na vprašanje 6 dni nazaj
0

da da da a predvsem v rdečih državah kot je kuba,severn koreja ,venezuela ,ex jugoslavija  ipd kar mrgoli spomenikov revoluciji  Tragedija pa je da narod iz teh držav beži k kapitalistom -torej so te revolucije šaka jada  In tudi slovenski revolucionarji  (fafajonka,židan in pdb) se leta 2023 klanjajo pred spomeniki teroristom  kot so kardelj ,tito ipd teroristi  In stranka levice  spet širi pravljice o npr bolnišnici Franja   za katero pa je zgodovina  pokazala da je obstajala le v bujni domišljiji komunističnih debilov .tako kot vsi  spomeniki lažnim in neobstoječim velikim bitkam ,ki služijo le tem debilom za ohranjanje privilegijev  In take lopove bi naj ohranjala zgodovina ?

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 4 dnevi nazaj
LinkedIn
Share