704 ogledovPripombe in pohvale
0
0 Comments

Policisti Postaje prometne policije Celje so minuli vikend obravnavali tri hujše cestno prometne kršitelje.
V soboto, nekaj pred poldnevom, so v naselju Paka pri Velenju, kjer je hitrost vožnje s prometnim pravilom omejena na 50 km/h, obravnavali voznika osebnega vozila, ki je mimo merilnika hitrosti Multaradar C peljal s hitrostjo 165 km/h. V tem času je bilo na tem območju veliko sprehajalcev, tudi družin z otroci. Voznikovo ravnanje je bilo skrajno neodgovorno. Vozilo, ki vozi s hitrostjo 165 km/h, v eni sekundi reakcijskega časa prevozi 45,7 m, ko prištejemo še zavorno pot, znaša skupna zavorna pot 181,8 m.

Pohvala policiji da so ujeli budalo ampak…
TO JE LE Eden od IDIOTOV kateri delajo zdraho po mestu in divljajo… POLICIJA čim več po centru mesta v civilnih avtih, gledajte kaj delajo bedaki z avti še posebej na območju sončnega parka, mimo Tomšičeve, po Jenkovi pred upravno enoto in na š aleški… da na dvopasovnici mimo pošte ne govorim….

0

Nevem zakaj , bravo ? To je kot da bi rekel delavki v Gorenju bravo in Knapu v jami bravo …. Saj samo delajo svojo delo in zato so plačani . Je pa vsekakor prav, da se takšni divjaki umaknjejo iz cest. Če bi radi imeli tudi mojo pohvalo , se naj spravijo na sparov parkirni prostor , kjer manijaki vozijo tudi 70 km/h , čeprav je tam prehod za pesce in na njemu vedno polno ljudi !

Ogledujete si 1 od 2 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share