1.95K ogledovZa dobro jutro
0
0 Comments

Kako se lahko v bloku odklopim od ogrevanja preko komunale?
Imam IR panele.

0

Pokliči upravnika in na komunalo. Ti bodo lepo razložili, lahko jim pošlješ e-mail in dobil boš razlago.

Veliko uspeha!

0

tako,da spremeniš zakon

0

Naši predniki so nam zgradili praktično zastonj kurjavo, ki jo danes kapitalisti mastno zakasirajo. Kot, da bi občina kasirala najemnino od naše bajte, ki sta nam jo zgradila dedek in babica. Z mnogo odrekanja.

0

Ne moraš se. Ti pa priporočam da si kupiš fotovoltaične panele pa poletiš z njimi. gruuu gruuuuuu.

0

Obraz

čestitke za iskreno priznanje da sta ti dedek in babica z mnogo odrekanja zgradila hišo v kateri danes ti uživaš.

Čestitke obraz za priznanje da so predniki zastonj zgradili ogrevanje – verjetno si mislila na širše območje. Priznanje pričakujem še za: telefon, kabelsko, …. hvala!

Tudi priznanje da poveš da se odklopit ne moreš.

No temu ki sprašuje pa povem da potem ko bo vse poklical kakor so mu nekateri svetovali zgoraj, da potem ko bo razočaran

vloži na ustavno sodišče da se ne more odjaviti iz komunale. Ugodno mu bodo na US rešili, komunali in občinam pa naložili da

naj uskladijo podzakonske akte občin z zakonodajo in ustavo RS.

Tačas ko bo čakal na odgovor US pa naj zapre vse ventile do komunale in laufa z IR na polno.

Ko bo US rešilo, se bo tudi iz komunale lahko odjavil. Do takrat pa mu bo komunala zaračunavala zagotovljeno priključno moč.

Tako bo rešil zadevo in se ogreval samo na IR.

Občine pa bodo kot domine morale spremeniti podzakonske akte v skladu z zakonodajo in s sklepom US. Rešitev v občinskih aktih bo od takrat naprej taka

da se bo lahko vsakdo odjavil iz ogreva komunalne.

Tako enostavno kot da bi naredil prekop iz KPV na eno drugo pokopališče.

Čaoo !!!

0

US ni vsemogočno. Recimo, Janeza je zastaralo, ni pa ga (z)moglo oprostiti očitanega mu greha, zaradi katerega je bil pravnomočno obsojen.
Tako je Janez postal zastarani obsojenec, nikakor pa ne nedolžen in oproščen.
Bemti sunac US!

Dopuščam zelo veliko možnost, da US razveljavi neustaven Zakon, Odlok itd, v katerem piše, da se ni možno odklopiti iz sistema komunalnega ogrevanja Velenje. Verjetno bi k takemu izreku sodbe pripomogla tudi zbrana kritična masa podpisov v podporo pobudi za presojo ne-ustavnosti omenjenega Zakona, Odloka, ki bi jo neka skupina ali posameznik vložil na US.

0

ex sulc mare

je inteligenten. Takole pravi:
“Dopuščam zelo veliko možnost, da US razveljavi neustaven … ”

Čestitke.

0

He32ma, napisal sem primer velikega števila občanov, ne mojega osebnega. Meni ni nihče nič zgradil, ne kupil. Ne dedki, ne babice, ne starši, ne Juga, ne Slovenija, ne partija, ne SDS, ne SD, ne Jazbinškov zakon, ne NLB krediti, temveč izključno in samo dolgoletno trdo delo v tržnem gospodarstvu najrazvitejših držav tega sveta. Jaz sem denar nosil v Slovenijo, ne iz Slovenije. Za razliko od vseh teh “osamosvojitvenih” lopovov, ki so pokradli bivše skupno premoženje, ga spravili v tujino, od koder se sedaj vrača v obliki raznih “investicij”. Zato jih vse po vrsti lahko samo nabijem na qurac.

MRš !

0

Jaz sem pred par leti v hiši želev priiti iz komunale na toplotno črpalko, pa so me na komunali odpravili z razlago, da odklop ni možen, da je uporaba alternativnih virov ogrevanja možna le, če nisem priklopljen na komunalo…

0

Nevsky,.. pehitro si se vdal,.. veliko nas je že na TČ v Velenju.

0

Letos pa je bolj boga zima. Mrčes že brenči naokoli.

0

Zaenkrat se ne moreš odklopit. Lahko pa priklopno moč zmanjšaš na minimum in če nima potem porabe, je to cca 30 do 40 eur na mesec. Mi je pa kolega rekel, da po letu 2025 ali 2026 temu ne bo več tako. Je to res?

0

BuddhaMonk – 6eur na mesec

0

Pokličeš na komunalo in zrihtaš.

LinkedIn
Share