2.94K ogledovLepota in zdravje
0

Kakšno zdravstvo? Samo prelaganje odgovornosti na druge. Če bi zdravniki delali tam ko delajo, bi vsi ljudje prišli normalno do  zdravnika in zdravstvene storitve. Ker pa morajo delati še na treh štirih deloviščih je pa sistem tam kot je. Sej vidijo samo denar in nič več!!!

laser odgovoril(a) na vprašanje 21. junija, 2024
0

da da da da spet  moramo uvest socialistično komunistićno  ne le zdravstvo ampak tudi tovarne ,proizvodnjo  tako kot v teroristićni yugi ali na kubi,ali severni koreji  itd  Vsi  so zelo uspešni -za stečaj !  Kako je možno da privatnik zdravnik dobi za enega pacienta enak znesek od zavarovalnice  kot zdravnik v javnem zavodu -in privatnik posluje z dobičkom javni zavodi pa  ah -medicinske sestre in doktorji bežijo čez mejo k grdemu kapitalistu v Avstrijo  in dalje-doma ostajajo le zaslužni partijski kadri  Hja -privatnik se ve organizirat  in ne kupuje npr žilnih opornic po 3x tržni ceni -z razliko pa potem financirajo  komunistične revije kot npr Mladino  Sam bog da imamo sedanjo komunistično vlado ki je obljubila 30 dni do specialista -pa še v 30 dneh do vratarja ne prideš  Imamo pa ono skorpucalo iz Murgl ki še je danes proti samostojni sloveniji  in ki se bori za komunistično zdravstvo on sam pa hodi na zdravljenje v švico  v privat klinike -seveda plača pa naša zavarovalnica z našim denarjem!? In takih zaslužnih debilov je ogromno -z figo v žepu lažejo narodu -ovce ki so jim 40 let prali možgane pa verjamejo in jih volijo

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 20. junija, 2024
0

Pa res malo čudno,saj so vendar bile desne stranke kar precej časa na oblasti pa niso nič zrihtali. Bi lahko bili večno na oblasti,če bi kaj pametnega naredili za ljudi.Bolj so jim bile pomembne zavržne teme iz novejše zgodovine in pedofilija.

Higuita odgovoril(a) na vprašanje 20. junija, 2024
0

Kaj sereš. Zavarovalnica določi koliko pregledov in posegov dovolijo, niso zdravniki nič krivi. Je pa res da je manj posegov ker banda judeo boljševistična, katera ima čez zdravstvo si nabija takšne provizije, tako da ni čudno da so žilne opornice itd 100x preplačane

Alkaline odgovoril(a) na vprašanje 20. junija, 2024
0

HAHAHA, dobro ste seznanjeni, je treba v javnem sektorju malo manj narediti, da so spočiti za še dve službi po službi za denar.

laser odgovoril(a) na vprašanje 21. junija, 2024
LinkedIn
Share